sorcer Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Ofer transport moto ! de fappt transport orice nu numai moto tel 0720753941 id yahoo mess : sorcerxl /index.php?showtopic=56187 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 hai lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 de acum transport cu remorca proprietate personala (in sfarsit am reusit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 exemplu daca raman cu ea in pana la Brasov , cat ma costa sa ne aduci pe amadoi in Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 exemplu daca raman cu ea in pana la Brasov , cat ma costa sa ne aduci pe amadoi in Bucuresti ? pai in principiu te costa benzina ce-o consum + 1 mil banii mei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 in weekend sunt in bucuresti si va pot transporta ce vreti voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 un pret ca sa aduc un motor din timisoara pana in bucuresti? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 un pret ca sa aduc un motor din timisoara pana in bucuresti? mersi Deci eu sunt din petrosani si trebuie sa fac pt tine 1200 km(petrosani-tm-buc-petrosani) ! avand in vedere kilometraju si faptu ca imi va ocupa ca 2 zile , pretul este cam 7 mil ! asta inseamna undeva intre 5000-6000 lei /km , ceea ce nu cred ca e mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Octombrie 28, 2006 Autor Share Postat Octombrie 28, 2006 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 Un nou client fericit (sau mai putin fericit din cauza cazaturi care a cauzat acest transport ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 /index.php?...st&p=673587 Thomas Multumiri baietilor (Sorcer si Vlad ) ca au raspuns prompt la apelul unui motociclist aflat in belea si in miez de noapte au alergat sa il ajute si sa-l aduca in Bucuresti cu tot cu motor. La pret foarte rezonabil. Multumiri din partea mea si a bunului meu prieten care din pacate azi va fi operat si i se vor "implanta" 2 suruburi si un ghips Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 De fapt este vorba despre Sorcer(FLorin) si Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djcry Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 cam cat costa transportul roma italia - bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate