EvilxClau Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Buna ziua, Vand Honda nsr 125 cmc, stare buna de functionare, anul este 1992, este decarenata, merge perfect 170 km/h. Nu are pompa frana spate ca este data jos. Necesita o vopsire. Are Acte, inmatriculata, itp, pana in 2012. Numai buna pentru incepatori. Pret FIX 500 Euro Fara Schimburi Decat Banii. http://www.okazii.ro/catalog/43467589/Honda-NSR-125-cmc.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 De ce ai mai făcut topic, crezi că dacă era cineva interesat nu vedea celelalte posturi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilxClau Postat August 25, 2010 Autor Share Postat August 25, 2010 Scuze chivule, dar sunt cu nervii la pamant, am nevoie de bani urgent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Bagă anunț pe bikeshop, ăla-i baza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilxClau Postat August 25, 2010 Autor Share Postat August 25, 2010 am bagat, eu zic ca la bani astia e pomana, e a dracu de rezistenta motoreta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Ia-ti si tu cam 140km/h si intra intr`o masina ...sa vedem cat de rezistenta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Ia-ti si tu cam 140km/h si intra intr`o masina ...sa vedem cat de rezistenta e... Este că nu eÂşti prea răsărit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 E d`aia da stant ?! :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilxClau Postat August 28, 2010 Autor Share Postat August 28, 2010 am vrut sa o fac streetfighter, am mai discutat cu chivu dar din cauza problemelor financiare sunt nevoit sa-l vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate