SSSnake Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Sa-l stapanesti sanatos si sa-l tii pe roti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 Sa-l stapanesti sanatos si sa-l tii pe roti!!! Mersi,promit ca incerc pe cat posibil sa-l tin Felicitari man, sa ai grja de el si el de tine!! Cit despre upgrade, as dori la toata lumea asa upgrade. Mersi mult,lasa ca nu ii asa de mare de la 650 cmc la 700 cmc,respectiv de la nipru la honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondaru Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Cerceteaza putin, eo zic ca motorul tau e de 750 (uite pe cilindrul ala de sub filtru de benzina) daca e tipul de motor RC 07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 Cerceteaza putin, eo zic ca motorul tau e de 750 (uite pe cilindrul ala de sub filtru de benzina) daca e tipul de motor RC 07 Scrie 698 cmc si pe aripa spate scrie vf 700 s,si am 5 viteze asa ca nu are cum sa fie vf 750 s.Oricum imi place super mult cu merge.Pe bikez.com am gasit asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 Cind am zis ca e upgrade mishto m-am referit mai mult la upgrade-ul de marca nu de capacitate cilindrica, pt. ca daca de la 650 la 700 cmc nu e mare diferenta de la Nipru la Onda diferenta e de la cer la pamint. Stiu man,eu am glumit.De asta am zis "respectiv de la nipru la honda" si am ras dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) Felicitarile mele pustiulica ... sa`l stapanesti sanatos ... Se pare ca o sa am cu ce sa ma plimb la Ghioroc :cheers: Editat Septembrie 4, 2006 de Torra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 Felicitarile mele pustiulica ... sa`l stapanesti sanatos ... Se pare ca o sa am cu ce sa ma plimb la Ghioroc :crack: Mersi de urari P.S. Pe cine faci tu pustiulica ? cati 17 ani ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate