norway_gl Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 (editat) salutare am mare nevoie de o fisa pt un bec H7 55W.mai exact de fisa prin care se conecteaza becul la sistem si totodat care-l fixeaza in far.ma poate ajuta cineva? va multumesc mult Editat August 15, 2006 de norway_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 ..o fisa pt un bec H7 55W.mai exact de fisa prin care se conecteaza becul la sistem si totodat care-l fixeaza in far.. _____________________________________________________ Noroiule, cred ca o vizita de fo 2 ore cu fo 20 RON in buzunar pe Mihai Bravu pe la arabeti la dezmembrari ti-ar rezolva problema.. ..o sa ma uit si eu prin service dar nu promit ca gasesc ceva.. la noi, in principiu, totul se repara prin inlocuire, iar cele vechi se pun la portbagaj clientului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate