Sari la conținut

high_dive_eagle

Super Membru
  • Număr conținut

    1.421
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de high_dive_eagle

  1. Io tot nu inteleg de ce dracu au tantarii alergie la ardeleni. Bazaie ai dracu pana ridica praful si cand cred ca au intepat si ei o buca grasa ceva dispar aiurea invartinduse. Mai taci ma agitatorule si atoatestiutorule ca nu esti un zeu al motociclistilor ci doar un picinog cu oarece veleitati de prostitor de babe si natangi in curtea bisericii. Meri in Alpii tai si lasa oamenii astia sa faca ceva pentru comunitate, bine piticanie ?!
  2. Muuuhahahaaa! Ce de piese de schimb se vad in poza aiaaa. Hai cu ele pe olicx ca sa faca bajatu bani de tigarele la bulau.
  3. Salut la baieti! Pe la ce bani ar trebui sa fie un TA din '87 functional si cu acte la zi?
  4. Triunghiul format intre axul pinionului de trectiune, axul rotii spate si guguloiul articulat numit "oase" ala de prinde bascula in sasiu/ cadru; transpus in geometria euclidiana iti spune clar cat sa te joci sau nu cu intins lantul. Restul e poveste cum bine zicea un filozof in viata. Oricum lantul se lungeste prin uzura si e bine sa-l tii din reglaj spre scurt in limitele admise, fiindca de n-ai timp sa-l bagi in seama o vreme el tot "creste"...
  5. Verifica: -nivelul -presiunea / etanseitatea -prezenta aerului aiurea in circuitul de racire -blocarea circuitului (chiar si partial) cu jeg
  6. Un mecanic bun nu sta pe praful de salar intr-o reprezentanta sa-si mai ia si foothai d-aiurea de la totz carnatzarii din ograda, indiferent ca e vb de auto sau moto. Tine de logica bunului simt sa renunte la salarul cuvenit (milogit de multe ori) dupa o luna in conditiile in care produce banii aia intr-o saptamana fara dureri de cap. De regula-si ia dupa el cativa clienti de unde a lucrat si doar incasandu-i pe aia isi asigura un trai decent. Poate gresesc eu dar fenomenu'l tot observ la tat pasu'.
  7. Ma... Io ma tot uit la filmuletul ala si parca vad o haia'ntr'aia. Adica!: din meleoane de spermazotoizi unu-si face treaba (90% cazuri) si rar se lasa cu gemeni, tripleti sau minuni. Scuze dar oricat ma uit in capulla bujie tot asa-mi iese negativu' pa retina.
  8. plus vote! Eu folosesc o periuta de dinti uzata (in prealabil pt. scos gunoaie abrazive gen nisip) si ung prin picurare cu o seringa de 10ml ori de cate ori lantul o cere. Evident suspend pe central si invart roata cu mana cat sa vada ochiu ce si cum trebuie facut. » Post actualizat in 20 Sep 2015 18:00 Am ajuns in prostia mea "ca un cane turbat" si eu evident la un nene artist in strungarie ca sa... melc de bronz. Ca deh, de unde sa-i duc omului plastic de facut pinioane? Dat fiind ca era un bun meserias si nu un cioflingar m-a intrebat de unde-i pinionul ala si daca-i pot aduce pinionul pereche din ansamblu. Surpriza!: A refuzat sa-mi faca din material metalic moale desi avea la indemana. Mi-a zis ca de vreau sa ma arunc in cap(cu alte cuvinte) prin eventuala blocare a rotii el nu ma va ajuta la asta. Am varat frumos coada intre picioare, fundul pe sea si am mai halit din inertie un melc OEM. Apoi am renuntat la beneficiile vitezometrului dupa cum probabil am mai spus-o p-aci. Asadar grija la fake-melci ca nu-i chiar de joaca. Aia de plastic sunt facuti sa ajunga pilaf daca angrenajul nu este bine intretinut dar sa nu existe posibilitatea sa ne puna viata in pericol. Presupun ca oricare dintre noi cu ceva studii in inginerie mecanica poate da argumente in plus pe tema asta. Sa calariti bine ca orice donator de orgasme respectabil!
  9. Eu am renuntat la kilometraj. Am lasat ultimu limax acolo sa-l chinuie dracii si ma simt ca acum mai bine de 10 ani cand am exmatriculat televizoarele din casa. Recomand!
  10. http://www.fabory.com/ro/Organe-de-asamblare/c/01 sunt buni?
  11. https://www.youtube.com/watch?v=O0jy_-jQyQE
  12. John Wick (2014) - un fel de matrix mai mic, ceva mai realistic si cumva interlop... Frumos baiat, pacat de fata!
  13. In filmuletu tau lantul nu este deloc tensionat. Cu kit-ul nou nu trebuie sa stea intinzatoarele acolo ci toocmai in partea opusa » Post actualizat in 16 Dec 2014 17:29 Am gresit in a doua parte, e bine axul cu intinzatoarele maxim desfacute (desfiletate) atunci cand urci kit-ul nou, ca apoi pe masura ce apare uzura-n zale alungirea sa o compensezi prin strangerea lor. Problema ta cred ca este achizitia unui lant mai lung decat aveai nevoie si/sau un pinion mai mic. Vezi ca exista un tabel in carte cu kit-ul necesar in functie de editia de motoreta...
  14. Din banda 2 nu poti vira dreapta. Poti doar sa schimbi banda 2 cu 1, asta fiind prima manevra (cu semnal si asigurare) si abia apoi... E' doo manevre distincte, asa scrie in carte altfel convinge tu organu' ca nu treci prin banda 1 pt virajul dreapta ca el are alta parere. iar de incerci pe pielea ta o vei poliza p-asfalt cu siguranta. Dar tu cunosti intersectia aia de pe trotuar sau conduci ceva in realitate, ca-mi da cu virgula?...
  15. Nu a semnalizat si nu era incadrat pt viraju ala, aia e "perversa ignorantului". Chiar n-avea scutericiu cand sa reactioneze eficient in conditiile date. Clar a poftit la pizza si i-a alunecat mana-n balele prelinse pe volan.
  16. Oh da, cu siguranta nu am sa dau banii aia pe asa ceva. Ori gasesc un profil de Al apropiat formei ori folosesc asa cum bine zici tot genunchiul sau gheata ca si pana acum. Merci!
  17. In videoclipul asta: ...nenea ala foloseste in afara de leviere o chestie de blocat revenirea anvelopei, aparent din ceva duraluminiu. Vreau si eu o chestie d-aia sa completez tasca de scule portabila. Ma ajuta cineva cu o informatie?
  18. Ala face ca porcu' atunci cand e satul de laturile de zi cu zi. Cred ca-i caine de pescar satul de laturile din cotidian, aduce bine cu atitudinea martanului Garfield.
  19. S-a asternut zapada... Cum o trece familia lui Attila Craciunul fara el? Daca tot nu le dam foc la ciori... macar de aspectul asta sa ne ocupam(la cei apropiati ma refer evident). O iarna blanda s-aveti!
×
×
  • Creează nouă...