18dany Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Repar una,se strica alta! Dupa ce am schimbat rulmentii de la roata am plecat sa ma plimb si eu ca tot omu. Dupa vreo 20 de km am observat ca facusem pana. Bun,o iau de coarne pana acasa, acasa o pun pe cric si cand misc de roata.........vad ca facusem un joc ffffff mare in spite. Problema e ca nu mai am nici filet la spite ca daca aveam o centram dar asa........... Care aveti roti de vanzare datimi-le mie ca sa nu le mai tineti aruncate prin garaj. Sunt disponibil sa cumpar si 2 daca aveti si va lasa inima sa le vindeti. Vreau sa fie drepte si sa nu aiba nici pic de joc in spite. aaaa.....rotile sa se potriveasca la hoinar. uitasem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 da' nu poti sa mai filetezi un pic spitele ca sa prelungesti filetul si sa le poti strage? stiu, e migalos, dar in lipsa altei roti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat August 16, 2006 Autor Share Postat August 16, 2006 da' nu poti sa mai filetezi un pic spitele ca sa prelungesti filetul si sa le poti strage? stiu, e migalos, dar in lipsa altei roti... Daca nu o sa gasesc roata o sa incerc sa fac ce ai zis tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 roata pentru ce motocicleta? am pe aici pentru nepr si ij cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat August 16, 2006 Autor Share Postat August 16, 2006 roata pentru ce motocicleta? am pe aici pentru nepr si ij cred... Pentru hoinar (mobra hoinar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate