Sari la conținut

18dany

INACTIV
  • Număr conținut

    154
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 18dany

  1. Mi-a fost mila de ea sa o turez atat in sarcina, am turat-o cu a 1-a pana la 12000 si pe liber pana la 13500. Urca destul de bine, diferente se vad de la a 4-a in colo cand de la 10000 incepe sa urce mai greu decat de la 6000-10000. Oricum la delimitarea asta castigi la viteza nu la demaraj. Alin,eu zic sa o lasi asa daca ea merge bine,in cele mai multe cazuri ii faci mai rau schimbandu-i setu pt ca ea si-a format deja luciul pt pistonul actual. A mea are 15000 km si merge ca in prima zi . Atata timp cat motorul merge bine,porneste bine nu trebuie umblat in el(parerea mea).
  2. da,este cdi-ul cu 2 mufe. Pai pozele alea ar fi,dai gaura acolo, pui putin silicon si aia e. Da,ai vreun scurt sau ceva si deasta iti sta efi-u aprins,normal dupa ce dai gaura si nu e pw bagat se aprinde iar dupa ce bagi motorasul se stinge.(vezi ca efi-u se aprinde si in cazul in care nu iti ajunge ulei in motor,verifica-l atent ca nu se aprinde el de prost) Bafta la delimitat! Si eu am fost cu inima putin indoita cand am dat gaura dar totul s-a terminat cu bine. Acum se tureaza pana la 13500rpm.
  3. I-am dat gaura,s-a delimitat dar statea efi-u aprins, am luat doar motorasul d la powervalve, l-am bagat si s-a stins. Vit max:180km/h si inainte 150km/h.
  4. nu am cum sa pacalesc cumva cdi ca are pv bagt? sau daca ii bag doar controlleru fara motoras si toate cele se stinge efi-u nu? sunt aceleasi mufe ca la modelul pana in 2006? ms mult pt informatii!
  5. la 6 mii dar foarte mica,consumul mers 70-80 5%, mers 130-140-150 9%-10%
  6. Sal,am un rs 125 din 2007 si este limitat din cdi la 10600rpm. Am cautat pe net si am gasit o metoda de delimitare, trebuie data o gaura in cdi. Intr-adevar cdi-u are si un semn facut acolo,intrebarea mea este daca a mai incercat cineva asa ceva si ce ma sfatuiti sa fac. Nu vreau sa ii dau gaura si sa stau pe bara 1 luna 2 pana cand fac rost de altul. Aici trebuie data gaura. Mentionez ca nu am powervalve, l-am pus pe deschis mereu.
  7. aha.....pe asta nu il luasem in calcul, o sa ma duc maine sa vad,daca nu gasesc motul o sa iau din asta. Mc pt sfat!
  8. mie imi trebuie ulei pentru cutia de viteze nu pentru amestec. Multumesc oricum
  9. http://www.emoto.ro/ulei-motylgear-75w-90-...transmisie.html uitati ce am gasit. Fiind motul cred ca e bun...........e posibil sa fie special pt ambreaj umed si uscat? adica sa fie 75w-90 pt ambreaj umed si 75w-90 pt uscat??
  10. Trebuie sa ii schimb uleiul (rs 125) in cutie iar Agip,cel recomandat de ei am aflat ca a fost scos de pe piata. Acum tot stau si ma gandesc ce ulei sa ii bag, 75w-90 dar de care? Am tot cautat pe net si nu prea am gasit nimic, ar fi motul transoil 2 stroke gearbox dar am zis sa va cer parerea. Daca stiti si vreun site de unde as putea comanda ar fi perfect. Multumesc anticipat.
  11. am si eu o intrebare si m-am gandit sa postez aici: CDI-ul modelului vechi este la fel cu cel al rs-ului fabricat dupa 2006?
  12. Am incercat si eu asta si nimic. Tot asa imi face. O sa cumpar alta baterie sa vad.......
  13. si eu am aceeasi problema cu rs meu. L-am cumparat de curand si tot la fel,baiatul d la care am luat-o nu o mai pornise de mult. Am curatat si eu toate mufele,tot si degeaba,am desfacut si bordul dar nu am reusit nimic. O sa inlocuiesc CDI-ul cu unul delimitat sa vad pt ca din senzor se duce in cdi si din cdi in bord. Senzorul l-am scos si face la fel,bordul nu cred.....a mai ramas cdi-ul. O sa postez aici daca aflu ceva! Nu ma gandeam ca mai are cineva problema mea. Este din 2007 rs-ul!
  14. Este diferenta mare intre un rs cu power valve si unul fara dar cu tablita scoasa(adica deschisa evacuarea la maxim) ? altfel pusa intrebarea : se merita sa dau cateva sute de euro pt a-mi monta unul sau sa o las asa? Din cate am citit,cele cu power valve au cuplu mai mare in turatii joase......dar cred ca peste 8000 rpm merg la fel.
  15. bujia am schimbat-o(ngk br10es) ,bateria e dusa(se descarca daca o las 1 saptamana) dar o pun cu fire la masina iar daca merg zilnic cu ea nu este problema. Carburatorul nu l-am curatat. O sa tin cont de sfatul tau si o sa il curat! mc!
  16. eu mai am un hoinar care la -7 grade a pornit la a 6-a pedala si e mobra iar asta.......aprilia....si ii dau la automat de ii sar capacele
  17. Spuneam doar ca porneste greu iar cu acceleratia v-am spus doar pt a va da seama mai bn de ceea ce are! Eu benzina bag 98 d la rompetrol iar ulei motul
  18. deci sa inteleg ca si voi aveti aceeasi problema cu ele? la vara o sa faca la fel? mi se pare ciudat,este model 2007, nu cred ca este normal sa faca asta
  19. face asta doar pe timp de iarna? Explicatia mea ar fi ca ramane fara benzina in carburator......De exemplu daca o las seara dupa o plimbare iar dimineata incerc sa o pornesc,porneste(nu mereu din prima) iar daca incerc sa o accelerez cat de putin se opreste => nu are benzina in carburator....
  20. m-am gandit si eu la asta si am schimbat-o,am pus ngk br10es pt full power dar face la fel. Este limitata din cdi,nu se tureaza mai mult de 10.600 dar nu cred ca are treaba cu asta!
  21. Am un rs din 2007 cu vreo 7 mii d km cumparat de curand si porneste destul de greu. Dupa ce dau la automat vreo 3-4 minute da sperante sa porneasca. Asta se intampla daca o las nepornita o saptamana. As vrea sa stiu daca este normal pt 2 timpi sa faca asta pe timp de iarna sau sunt nevoit sa schimb setul.
  22. Si eu auzisem ca nu mai este in tara. RIP baiatului!!
  23. Multumesc tuturor pentru raspunsuri!!! Dau o bere cu prima intrunire!!!!! Inca o intrebare........de la posesorii motoarelor in 2t, ce ar trebui sa analizez mai amanuntit inaintea cumaparii unui rs?
×
×
  • Creează nouă...