crisU Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) Am postat aici, rog admin sa nu mute. Am nevoie de controller-ul pentru power valve, pentru instalatia noua Aprilia Rs125 (CDI Piaggio) (Euro3, model dupa 2008 sau cand au bagat E3) Am mers fara, si din cate se pare nu face bine la pistoane, si plec groaznic la start... Editat August 31, 2010 de crisU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 ebay ? slabe sanse sa gasesti pe cineva sa dezmembreze un rs nou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) Am postat aici, rog admin sa nu mute.Am nevoie de controller-ul pentru power valve, pentru instalatia noua Aprilia Rs125 (CDI Piaggio) (Euro3, model dupa 2008 sau cand au bagat E3) Am mers fara, si din cate se pare nu face bine la pistoane, si plec groaznic la start... Hmm... RS 125 cu 2sau mai multe pistoane Editat August 31, 2010 de iul1aN~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Septembrie 1, 2010 Autor Share Postat Septembrie 1, 2010 Hmm... RS 125 cu 2sau mai multe pistoane Da, adica am topit mai multe pistoane, cred ca din cauza tobei cap coada Gianelli si fara power valve..da gazele prea repede afara sub turatia de 7000 etc ..Cu toba cu catalizator merge fara power valve. Mesaj completat Up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate