Sari la conținut

crisU

Membra
  • Număr conținut

    410
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de crisU

  1. Fa si tu un link de invite care nu expira si e nelimitat...toate sunt expirate.
  2. Nici eu, dar le-au pus si pe facebook. Sper ca va fi asa si anul asta.
  3. Se va transmite pe Telekom Sport si Look Sport din cate am inteles.
  4. Pentru 2020 MotoRC vine cu o clasa noua, Stock 300, o clasa monomarca pe BMW G310R convertit pentru circuit . Las un calendar mai jos si o imagine motocicleta. Competitia se va da la TV in continuare.
  5. Nu exista sa nu fi semnat, nici fotografii nu intra fara sa semneze o hartie ca au luat la cunostinta de riscurile de pe un circuit.
  6. Cateva imagini de la iesirea Next Level 27-28 Iulie 2019
  7. crisU

    Reparatii cizme

    Tocmai mi-am luat Sidiurile Vertigo de la ei, pare ca au facut o treaba f buna..aici am gasit despre ei si am incercat. La mine se dezlipise talpa + ca era super tocita..
  8. Hmmm Secuiesc....mmmmmmmmmmmm...delicios
  9. Sa te duca multi km frumosi !
  10. Off...am cunoscut-o live intr-o intrunire/eveniment caritabil. imi pare rau...Si eu am inceput sa merg pe strada, culmea!...Merg super incet, sunt "paranoia"...Curbe pe strada? Cand avem Adancata sau Secuiesc, Amckart,aici...?! .. Sincer nu are rost strada pentru nciun fel de exagerare, dar se intampla sa mai uiti............ ... Wow.. Nu judecam...totul e relativ; ."tare" pentru mine e "incet" pentru tine, si vice versa................ Hai sa ne traim viata..atat cat/cum este ea..
  11. Ohoo, asa ceva....trebuie testat musai
  12. E deschis si acum de Paste, dar e dubioasa vremea...Poate se face mai buna...
  13. Salut, cine doreste doua motociclete de 125 facute full pentru pista (internale furca, amortizor spate amortizor ghidon, toba Jolly moto etc....), ma puteti contacta la crisvsv [arond] gmail.com sau pe privat aici.
  14. Dupa o prima cautare pe net am gasit asta, da nu stiu cat de bune sunt. http://www.piesemotor.ro/kit-biela/1526-kit-biela-aprilia-rotax-125.html tot la ei se si monteaza. http://www.piesemotor.ro/837-service-reconditionare-ambielaje.html
  15. Cine doreste sa vina la clasa 125 SP, nu exista taxa de participare la national pt aceasta! Adica e moca. Trebuie doar licenta (=si vizita medicala ), asigurarea, si desigur tot ce tine pt a mentine motocicleta functionala.
  16. Noutati Nu e prea roz treaba..
  17. A fost un show foarte frumos. Filmari aici : playlistul e in curs de actualizareMIG-ul 21 inca zboara foarte frumos.
  18. crisU

    Bravo Roxana!

    Doamne cata rautate.. Mai avem de invatat sa trecem de la mentalitatea "ala de ce are" la "cum sa fac sa pot si eu" . Auzi, ca, de ce sa se scrie despre ea in media..dar despre ce sa se scrie? Cate seminte s-au spart in Victoriei? Cate ture de Magheru s-au facut de xulescu? Sau mai bine de "motociclist zdrobit de viteza colosala de 400 la ora, cu torpila din dotare". Bravo Roxi, eu nu cred ca as avea curajul si taria sa fac asa ceva, nici ca pasagera, daramite la ghidon singura! Follow your Bliss! A, si pentru unii..viata este motociclismul. Nu e Hobby sau afacere. Traiesc moto, "mananca" moto, viseaza moto, respira moto.
  19. Am dat din greseala 1-a, credeam ca e a 2-a Ma refac eu..si revin urgent .. Merci!
  20. Slippery Clutch e sfant, o mare inventie..am dat odata a 1-a in loc de a 2-a, din greseala si am luat curba atunci cum o iau cei de la Moto 2 Practic derapajul a fost automat, un slide perfect, fara frana spate.
  21. Da, si mai ales faptul ca 2t se caleaza usor si inopinant.. si blocheaza roata spate, sunt obligati sa stea asa in caz de calaj sa traga repede ambreiajul sa nu faca highside.
  22. M-am dat si la 9 grade si nu e asa rau, oricum ti se face cald de la efort Iar daca te incalzesti bine (cum ar si trebui) cu niste flotari/genuflexiuni/stretching nu mai simti nimic
  23. Cand se vor produce baterii de grafen..pa-pa motor Otto......... Urmeaza revolutia grafenului.
×
×
  • Creează nouă...