Baiazid Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Sambata dimineata plec la Brasov. Stiti vreun site genul: iti arata judetul, soselele si punctele de atractie in jutetul respectiv? Daca tot merg la Bv, vreau sa merg sa vad de exemplu cetatea Rupea. Dar daca ar fi un website cu toate ar fi ideal. Sa imi aleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 poti apela la amicii tai de pe aici, ma , chitrosule.... Ne vedem in weekend aici? Putem merge si la Rupea, si la Cetatea Rasnov, si la strand la Codlea......tu numa' da de stire . PS: ontopic, in afara de www.brasov.ro nu stiu unde ai putea gasi ce cauti...ai acolo atractii turistice &shit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 poti apela la amicii tai de pe aici, ma , chitrosule.... Ne vedem in weekend aici? Putem merge si la Rupea, si la Cetatea Rasnov, si la strand la Codlea......tu numa' da de stire . PS: ontopic, in afara de www.brasov.ro nu stiu unde ai putea gasi ce cauti...ai acolo atractii turistice &shit. Nu cred ca vin cu motorul. Trenul. La strand la codlea am paralizat de frig asta vara. Piscinele alea sunt alimentate cu apa rece de izvor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 stiu,dar dupa ce te obisnuiesti cu apa e brici, mai ales cand afara is >35 grd.... Daca vii cu trenul, mai greu la Rupea...poate mai degraba la Cetatea Rasnov si astea mai apropiate.Mai vorbim despre asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 la cetatea Rasnov merita sa mergi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 La rajnov ajung cu ia-ma nene... PS: mi-a luat o ora sa caut pe situl cfr. Merge suuuper greu. Deci din ce am studiat: Sambata: 1. Rajnov daca am timp Duminica 1. Rupea daca am cu ce sa ajung 2. Sighisoara am tren din Brasov la 14:10 si ajung acolo la 16:41 Luni 1. vad eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate