Sari la conținut

Skywalker

Moderatori
  • Număr conținut

    2.791
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Skywalker

  1. revin cu subiectul, un pic "imbunatatit" cata vreme nu am gasit nimic. Stie cineva un garaj de inchiriat in Brasov sau imprejurimi? Preferabil sa fie inchiriat integral, sau, daca sunt mai multe moto pastrate acolo, sa aiba acces oricand la ea sa o poata lua.
  2. Nu e pt mine, un coleg sta in zona mentionata si cauta “cazare” pt moto tot timpul anului - nu doar pt iernat.
  3. Stie cineva un garaj de inchiriat pe termen lung pt moto in zona magazin Star / Dobrogeanu Gherea ? Din ce am reusit sa aflu, la parcarea Regina Maria nu mai sunt posibile abonamente, e full :(.
  4. Skywalker

    VULCANIZARE MOTO

    Am fost acum ceva vreme la alex, jos palaria !
  5. Sa mai aducem topicul la zi: caut sa inchiriez garaj, preferabil zona astra, dar daca e in alta parte...asta e. Multumesc
  6. Partea estica a lacului e intr-o stare jalnica pt mers cu motorul, tot traseul de la baraj pana la Poiana Largului. Am crezut ca pierd toate carenele pe acolo ... Si cu toate astea, inteleg ca partea cealalta e si mai praf...
  7. De ce Bucuresti? Sunt motoretisti si la Bv... Ps: si eu am comandat cartea pe 12 dar inca nu a sosit.
  8. Habar n-am, nu sunt fan BMW. Dar banui ca nu sunt singurele... E foarte posibil ca cei care au avut vreodata 1100/1150 RT si au upgradat intre timp sa nu se mai uite la acel topic acum, dar totusi sa aiba vreo info utila. Cu ebay e o varianta, doar ca inainte de a comanda una, astepta sa vina acasa, cauta apoi undeva sa o modific, m-am gandit ca ar fi mai bine sa gasesc direct una de luat, pasii sunt mult mai putini si mai putina bataie de cap. Logic, nu?
  9. Pai ma adresez celor cu BMW, saua asta e si la alte modele, nu vreau sa "limitez" intrebarea doar la cei cu 1100 RT, destul de putini totusi... Multam de link, ma uit....nu ma incanta foarte tare sa modific saua asta, fara sa probez cum va iesi.
  10. stie cineva unde as putea gasi de cumparat asa o sa pt bmw r1100 rt (cred ca si 1150 e la fel) ? As prefera sa cumpar una, nu sa o modific pe a mea, am auzit multi oarecum nemultumiti de modificari si apoi nu prea mai ai ce face.
  11. Da, in spate la maxi paint e un strungar f bun. Apeleaza cu incredere...
  12. Marcos, tot nebun ai ramas . Numai prin Mali sa nu te bagi...
  13. Am patit cele din imagine... A gasit cineva vreo solutie de rezolvare? Am vazut ca pe interior totul e nituit, dar nu am gaurit niturile pana nu gasesc ceva detalii, n-as strica geanta de tot.
  14. Daca acum 6 ani eram si noi cu tine cand te-ai insurat - si pozele cu zecile de motoare prezente le ai - acu' de ce ai mers doar tu cu Fitzi? Nu era frumos sa ne iei si pe noi, restul, care ti-am fost alaturi atunci?
  15. Ca intotdeauna, un raspuns complet si de mare ajutor. Multumesc mult!
  16. Multumesc de raspuns! Inseamna ca se complica treaba si probabil o las pentru cand vine zapada, banui ca e de lucru la ea, o sa arunc o privire si in manual. Sper sa mai tina ambreiajul cat voi mai merge eu toamna asta. Ma gandesc ca daca nu fortez acceleratia, n-ar trebui sa am probleme. La rulmentul spart ai avut ceva simptome (de genul vibratiilor, zgomotului)? Ma gandesc sa nu fie si la mine ceva ulei pe disc de patineaza... PS: Ceea ce vand motorworks sunt Sachs? ca m-am uitat un pic pe acolo si nu gasesc nimic, ma gandesc sa le dau un email daca nu gasesc informatia.
  17. Am ajuns, n-a mai facut figuri. Are 115.000 km. Tu ce ai schimbat? Ce inseamna la RT kit ambreiaj? N-am demontat niciodata la motoreta asta. Multumesc
  18. Valea Bogatii spre Bv... Aparent daca nu fortez merge ok...
  19. Asadar, ca orice bmw care se respecta, tre sa iti dea si batai de cap ), ca altfel nu simti ca traiesti. Am citit pe aici de probleme la ambreiajul R1100 RT si azi am patit o chestie ciudata care ma duce fix acolo cu gandul: intr-o depasire am tras de gaz (aveam cam 110-120) si s-a turat motorul..in gol. Imediat a revenit si apoi a tras liniar, dar dupa vreo 30 km am patit ceva similar. Sper sa ma duca pana acasa, dar totusi ceva pareri de la cei patiti ar fi bune.
  20. Skywalker

    Stare drumuri

    Am fost eu. In weekend. Cred ca au dat drumul azi pe un sens pe Siriu, daca nu in zilele urmatoare sigur. Zona afectata e f scurta, 100-200 m. Drumul brasov - valeni de munte nu are nevoie de prezentare,e ok. Evita duminica dupa pranz. Valeni de munte - cislau - deloc captivant drumul. Drumul destul de rau, multe carute, ceva tigani chiar aproape de Cislau, dar nu-s probleme. Atata doar ca nu e asa confortabil ca pe valeni-bv sau siriu-bv. Gura teghii - pietroasele nu stiu.
  21. Cata,ti-am trimis PM. Da-mi ceva idei sa ma depanez,ca ajuns acasa fi sigur ca ti-o parchez... Are cineva o poza cu mufa placii? La un service aici mi-au dat 2 variante, la doar 252 eur bucata. Stie cineva daca/cum pot depana?se poate curata, usca,etc? Si daca pun alta placa,trebuie ceva configurat? » Post actualizat in 22 Jul 2014 18:58 Cele din poza sunt cele 2 mufe, A si B. Si in linkul lui Dan Cata cu chestii pt boxer am gasit doua placi de-astea si par la fel, una seamana cu A si una pare a fi B. Isi aminteste cineva ce mufa ar fi acolo? M-ar ajuta sa nu comand aiurea .... Multumesc!
  22. Am dat PM lui Dan Cata, sper sa il vada curand. Placa asta e universala pt cateva modele sau trebuie una anume pt r1100rt? Din cate gasesc eu,se potriveste la mai multe modele....
  23. Multam,m-am uitat acuminmanualca il am cu mine electronic. Dupa ce dau jos capacul pot scoate placa? Vad ceva de niste testari sa pui bine senzorii la loc si nu prea inteleg cum anume fara tester... Caut sa vad ce oi gasi....mama masii de treaba Orice idei,informatii sunt binevenite!
  24. Multam, am gasit si eu o eticheta sub sa. 10 kg pe laterale si 5 kg pe topcase ... » Post actualizat in 21 Jul 2014 21:26 Biiiig problem Astazi, pe o ploaie torentiala, in Germania, a tacut motorul dintr-o data. S-a intrerupt pt 1-2 sec, a revenit pt 10 sec si apoi a murit de tot. Are cineva idee daca senzorul hall poate face asta si daca da,care ar fi solutia? Unde e localizat,trebuie uscat,schimbat,etc? Orice ajutor e binevenit.mai stau aici cateva zile dar apoi tre sa o iau din loc...
×
×
  • Creează nouă...