bodho Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Salutare,am vandut rs-ul,acum vreau sa cumpar o gilera crono 125, vreau sa stiu si eu ce parere aveti despre ea nu stiu prea multe despre Crono asa ca v-as ruga sa postati daca stiti niste detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 sper sa te ajute linkul asta: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/gil...no_125%2091.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 sunt bune de ceva astea ? ca pare destul de buna.... :? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 18, 2006 Autor Share Postat August 18, 2006 nu stiu inca nimic, miercuri ma duc sa o vad si sa fac un "test-drive" daca imi place o iau,din ce am auzit, duce cam la fel ca rs-ul.va spun mai multe miercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konnypac Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 pot sa iti spun k am si eu o Gilera MX-1 125 si sunt multumit de ea dar depinde la ce te astepti de la 125cc din cate stiu eu au aceleasi motor, dak vrei sa ma mai intrebi ceva, cu mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 mai frumos e un rs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate