Sari la conținut

zak

EX+
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zak

  1. daca nu esti 100% sigur pe tine ca ar trebui sa iti iei 600 nu iti lua... si nici asa... cunosc destui care si-au luat mare din prima doar pt. sunet sau chestii de genu si au ajuns cu motorul bucati.trebuie sa te gandesti la tine si la cei din jur mai intai
  2. Stiti vreun site cu vanzari de motoare din italia?!?! Am un prieten care vrea sa isi ia un rs 125 si prefera sa il ia din italia. Astept raspunsuri.
  3. ma cam plictisisem de el asa...plus ca am picat cu el de cateva ori la inceput si autocolantul original se facuse nasol.
  4. aprilia rs 125 2004 Prima data era alb,apoi l-am facut negru si acum... iar alb. Ultima varianta nu e inca terminata .Mai am de adaugat cateva autocolante
  5. cauta pe google si o sa gasesti mai multe despre modelul asta.e doar un prototip
  6. Aprilia RSV 450 ,daca apare pana la anu' ...
  7. Am un amic care si-a luat un rs 125 din 2004 la mana a 2-a . cam 5000 de km... mergea bine pana acum,dar acum o baga in viteza ,elibereaza ambreiajul la maxim si deabia pleaca.daca ii dau tare se tureaza in gol. merge cam pana pe la 4 -5 mii daca o turez usor,dupa care se duce in gol. problema... cablul de ambreiaj...discul de ambreiaj? nu e din bucuresti si e cam greu sa o aduca pana la united motors...
  8. Daca pun un carburator de 34 mm pe un rs 125,il reglez bine, obtin performante mai bune(adica se vede clar diferenta) decat cu cel de 28??? Sau doar la cuplu putin...?
  9. Am facut revizia la 1000, 4000 , 8000 si acum la cat urmeaza...?
  10. e din 2004...iar eu mai am un an si imi pot lua mai mare,dar pana atunci
  11. mai am o problema la toba asta...pe la 8 mii de ture in viteza 1 parca nu mai poate tura si scoate foarte mult fum...ca si cum ar fi rece motorul. In celelalte trepte si la viteza mai mare nu am probleme de genu' asta. Ma gandesc ca poate pt. ca este toba noua face asa si poate isi revine...
  12. sigur nu este nici o problema daca nu o pun? motorul merge oricum un pic mai bine decat cu toba standard
  13. Am un rs 125 din '04 si i-am pus acum o toba arrow street .In cutia tobei am gasit si o pana care din cate am inteles are leg. cu aprinderea sau ceva de genu'...nu stiu ce sa fac cu ea ... motocicleta merge destul de bine si fara ea.
  14. dar date exacte la derbi??? ceva gen:acceleratie,viteza maxima...si spuneti voi cei care aveti ca sa stim exact.dar varianta nelimitata.
  15. zak

    Kit Polini

    Thanx guys! daca mai aveti si alte informatii...astept
  16. zak

    Kit Polini

    Vreau sa stiu care este treaba cu kitul polini pt. aprilia rs 125...am inteles ca ,consuma cam mult. Daca are cineva,poate imi da si mie niste informatii.
  17. Salut! Am nevoie de niste autocolante pentru aprilia rs 125.cum fac rost? m-am uitat si pe net,dar nu gasesc nici o poza destul de misto.
  18. zak

    Rs 2006

    Noul RS este super .Eu am modelul vechi,dar vreau sa il vand ca sa imi iau modelul 2006 .
  19. ok. dar ce tunning exterior ii pot face?! dati-mi si mie mai multe idei.
×
×
  • Creează nouă...