csman Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 dragi colegi minskosi dupa cateva cautari am gasit un manual in adevaratul sens al cuvantului cu poze explicatii FOARTE detaliate ... uitati si documentu Minsk_20Repair_20Manual_20by_20Digby_20Greenhalgh.pdf pacat ca nu l-am gasit cand am avut nevoie de el ... dar ptr novici e excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Ma asteptam sa gasesc schema electrica. Cel in limba romana este mai complet dar din pacate in unele schite nu prea se intelege mare lucru. Mai cautam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat August 18, 2006 Autor Share Postat August 18, 2006 ]am eu manualul original uite atasez o schema scanata la o rezolutie mai mare dar iti spun ca mai mult te incurca , banuiesc ca a fost facuta ca sa economiseasca cat mai mult cablu ... P.S : daca imi zici ce scheme iti trebuiesc ti le scanez [attachmentid=103906 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Asta o cautam....Merci mult de tot. Schema care o aveam eu era neclara (cea din manualul pdf romanesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate