Sari la conținut

csman

Super Membru
  • Număr conținut

    1.000
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de csman

  1. exista grup dedicat iesirilor cu mobre adventure din bucuresti vezi https://www.facebook.com/groups/763568304799914
  2. smaebu de anu asta a fost ultimul tun al organizatorului care știa clar ce țeapă dă dar a mizat ca oamenii vin pe nostalgia anilor trecuți. asta e un mod arhicunoscut la noi de a face business, când vezi ca nu mai merge mai dai un ultim tun înainte de a te retrage.
  3. la ce criza pe supply-chain e nu cred ca ai ce vedea sau cumpăra de la smaeb poate doar rămășițe găsite prin depozite.
  4. n-au aia clar la noi e interzis cu desavarsire
  5. csman

    confectii piele

    Inca valabil, omu e super meseriaș, am lungit la el mânecile la o geaca de piele și micșorat niște pantaloni de piele vanucci de la 64 la 54 cam asa au ieșit super vin foarte bn, apoi am mai umblat la niște pantaloni textili o lărgire la genunchi sa încapă genunchierele și aia au ieșit bine. eu nu am găsit alt croitor in bucuresti sa facă ce am avut nevoie toți strâmbau din nas ca e greu ca e nush cum etc etc.
  6. uitandu-ma la masina si la mobra as zice ca omu mergea tare pe ploaie. k60 scout si heidenau is niste basini de cauciucuri impreuna cu mitas,shinko. scria misto omu da mortii nu-i pasa.
  7. eu merg cu Alpinestars Air Plus V2, tin binisor la apa le-am testat de cateva ori pe ploaie si in rauri. in afara orasului nu te coci respira bine, in oras te coci cu ele. in oras nu iti recomand membrana.
  8. geaca + panaloni din seria airwave de la revit + manusi perforate held airstream 2/3 + cizme perforate si n-ai treaba.
  9. am fost pe acolo sapt trecuta frumos drumu curbe mișto, mobra ta nu e ptr drumu ala.
  10. cartusul de co2 e design proprietar ? un alt cartus de acelasi gramaj nu e compatibil ?
  11. in locul tau de as fi si cu bugetul tau as lua un ktm 1190 adventure sh in stare excelenta cu accesorii, transalpu si vstormu de 650 is niste biciclete foarte grele pentru ce putere produc. o sa vrei sa faci o depasire dupa ce te inveti sa mergi ai sa te chinui tare daca gutanul din masina iti accelereaza. nu mai vb de capabilitati offroad nu exista nici o comparatie. cand eram la inceput credeam ca e suficient 55-65cp sunt dar nu ptr multa vreme dupa ce inveti sa mergi tragi de ea.
  12. si softu are o probl majora, de ex pe android 10 merge google maps sau orice alta app de harta cand telu sta la incarcat si se incalzeste prea tare apare un pop-up in mijlocul ecranului prin care esti anuntat ca nu se mai incarca telu, trebuie oprit dat jos manusa si apasat ok altfel nu mai poti naviga.
  13. nici cu spray-ul nu cred ca e mai safe, când ii dai cu spray în nas tu fiind în lateral poate sa dea în tine, eu unu asa as face. apoi la proces o sa o dea ca tu i-ai provocat o reacție fiziologica incontrolabila care l-a făcut sa dea peste tine deci tot tu vinovat. cel mai bine chileanu în banca ta.
  14. am capuri de tubulara si un T-eu 1/2" , rezista bine la utilizare ocazionala.
  15. cum e mai bine sa cumperi scule ? on demand sau iei gramada si dai o suma consistenta ptr toate, dar defapt in timp constati ca nu le folosesti pe toate ci doar cateva si te gandesti ca las ca e bine daca am nevoie.
  16. ne gasim aici la 12:30 https://goo.gl/maps/ZT5Aj6BsULH2 traseul de mai sus
  17. e pe DN1A traseul din linkul de mai sus
  18. da nu e ca în palma da am eu cv cu DN1 e aglomerat
  19. m-as baga dar pe drumul vechi pe la Târgoviște, pucioasa, Fieni sinaia
×
×
  • Creează nouă...