dead_man_walking Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Alarma aia a stricat totul... nu alarma, ci ala de s-a dat mecanic bun!!! ( sa-i zicem electronist) sunt foarte multzi in ziua de azi care se cred buni, insa realitatea e alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Stiu si eu din-astia. Sunt niste chibiti. Dar cum ar fi lumea fara ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Stiu si eu din-astia. Sunt niste chibiti. Dar cum ar fi lumea fara ei? mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 mai buna Un vecin e chibit. E de "treaba" baiatul. Nu-mi pot imagina viata fara el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 eu ma referam strict la faza la care cei care se cred mari mecanici/ electricieni, meseriashi in general, si habar n-au despre ce vorbesc. si eu cunosc cateva persoane care cred ca se stiu f bine la mecanica, si dak le zici ca ti-a picat relantiu' in baia de ulei te cred , care deasemenea sunt prieteni fi buni cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Un vecin e chibit. E de "treaba" baiatul. Nu-mi pot imagina viata fara el daca tzi-ar fi stricat tzie scuter nou noutz, tzi-ai fi imaginat viatza fara el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate