Vince Black Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Cum se scoate limitatorul la Malaguti F10 , pt ca merge cu 60km/h mersi anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Mai aveti de facut multe topicuri pe aceeasi tema...? De la un timp este un dezastru total subforumul asta.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Cum se scoate limitatorul la Malaguti F10 , pt ca merge cu 60km/h mersi anticipat ! mai... fi serios... ai mai intrebat acelasi lucru pe un topic. chiar trebuie facut un topic pt fiecare intrebare ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat August 19, 2006 Autor Share Postat August 19, 2006 eu am deschis acest topic pt ca ma intereseaza si apoi s a mai deschis un topic pe aceasta tema. nu de catre mine, doar am postat si acolo pt ca ma intereseaza naparat ! TAZZY mersi pt !la fel si tie iti doresc . asta e.. daca e in plus topicul ,va rog sa l stergeti si sa nu mi raspundeti la intrebare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 vince black the bikere :crack: se cam inchide pravalia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate