tiborgh Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Daca 13 pica vinerea, atunci e Port Dover (www.pd13.com). Anul trecut am fost pentru prima data acolo. Mi-am luat motorul cu cinci saptamini in urma desi aveam permis de 2 ani. Port Dover e un orasel de vreo 5000 de suflete. Pe 13 s-au perindat 80.000 de motociclisti. 1. Pregatirea de plecare. 2. Ma apropii deja. 3. Am gasit si un loc de parcare, mare lucru. 4. O plimbare prin centrul orasului, cam inghesuiala si a inceput sa se puna de ploaie. La intoarcere m-a prins o ploaie zdravana, temperatura a scazut la 8 grade. Mi-a trebuit o juma de ora sa stau in vana ca sa imi revin. Urmatorul PD13 in octombrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Tare la Port Dover....am fost si eu pe acolo vara trecuta.........dar nu la intrunire......oricum acolo mai tot timpul e cam plin de motoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate