ovidius Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) Are cineva prin casa sau garaj un far stricat, rupt sau spart, dar cu oglinda intreaga(chiar si ruginita), cu soclu de bec H7, care nu-i mai face trebuinta ? Incerc sa pun un bec H4 pe far prevazut initial cu bec H7. Este vorba doar de becuri xenon, nu halogen Deci, daca cineva este dispus sa scape de un far, il rog sa ma contacteze pe PM sau aici, pe forum Multumesc Editat Septembrie 9, 2010 de ovidius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) Am de auto,de bmw ursulet..soclu de bec halogen h7 cu 3 aripioare de centrare,defapt h7 scria pe cutia becurilor care se potrivesc in far. Editat Septembrie 9, 2010 de lewa ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 ovi daca gasesati chiar si spart sa mi-l dai si mie vreo zi doua ca vreau sa imi fac prinderile la carena din fibra de pe fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 Am de auto,de bmw ursulet..soclu de bec halogen h7 cu 3 aripioare de centrare,defapt h7 scria pe cutia becurilor care se potrivesc in far. multumesc lewa , cred ca mi-ar fi de ajutor dar vreau sa fac asta pentru motociclete. Ideea mea este urmatoarea. Am modificat un bec H4, caruia i-am atasat suport de H7 si vreau sa il pun pe un far de motocicleta. Motocicleta mea are becuri H7 pe ambele faruri si vreau sa am bixenon pe amandoua. Asta se poate doar daca ii pun bec H4. Nu vreau sa-mi stric farurile (sunt impecabile), fara a face experimente pe un far "cobai". In situatia mea sunt multi alti motociclisti, cred. Alex, daca am norocul de a gasi un far de 1000 RR sau chiar 600 RR, ca sunt la fel, te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdnny Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 multumesc lewa , cred ca mi-ar fi de ajutor dar vreau sa fac asta pentru motociclete. Ideea mea este urmatoarea. Am modificat un bec H4, caruia i-am atasat suport de H7 si vreau sa il pun pe un far de motocicleta. Motocicleta mea are becuri H7 pe ambele faruri si vreau sa am bixenon pe amandoua. Asta se poate doar daca ii pun bec H4. Nu vreau sa-mi stric farurile (sunt impecabile), fara a face experimente pe un far "cobai". In situatia mea sunt multi alti motociclisti, cred.Alex, daca am norocul de a gasi un far de 1000 RR sau chiar 600 RR, ca sunt la fel, te ajut. salut ovidiu...ai reusit sa faci ceva q farul ala?sunt in aceeasi situatie si ma gandeam k ai putea da cateva indicatii....dak ai rezolvat..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 salut ovidiu...ai reusit sa faci ceva q farul ala?sunt in aceeasi situatie si ma gandeam k ai putea da cateva indicatii....dak ai rezolvat..ms eu am pe acasa un far de zx4r ...daca e ceva ...un pm ...si ti-l dau ...are carcasa din spate sparta...dar geamul si oglinda ai sunt ok .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 (editat) ovi uite ce am gasit... http://www.1000rr.net/forums/showthread.php?t=70510 stii k ma mananca si vreau si eu Editat Septembrie 16, 2010 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 ovi uite ce am gasit... http://www.1000rr.net/forums/showthread.php?t=70510 stii k ma mananca si vreau si eu Daaaaa, neon mov sub carene nu vrei? Ce zici, a? Iti pui si navigatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 imi pun carcotasule de toate care imi fac motocicleta dif fata de restul... te oftici ca nu ai si tu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 arata mortal cbr ala...degeaba zice florin de neon mov...n-are nici o legatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 stiu bro... farurile sunt fooarte tari... acum sa vedem de unde imi iau genul ala de leduri...si proiectoare... astea sunt mai greu de gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate