yo4hgx Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 am si io o rugaminte, daca stie cineva de la ce s'ar potrivi un segment d=51mm l=3mm este vorba de un grup electrogen in 2 timpi mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 ce capacitate cil are? si in cate pistoane este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 (editat) ce capacitate cil are? si in cate pistoane este? e al unui amic... nu stiu exact ce capacitate insa e intr'un piston , 2 timpi! ai vreo idee? (tu esti mishulika?) Editat August 21, 2006 de yo4hgx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 da eu sunt...... nu stiu sa vdm poate de la ij nu stiu exact cota.... dar putem incerca sa vdm ce seg gasim pe la mine pe acasa daca nu duminik in obor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate