CalinMZ Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 salut are cineva de vanzare nr.76(martie 2009) singurul nr care imi lipseste! numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 haha... nu pot sa cred... asta da colectionar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2010 chiar nu are nimeni??? sunt dispus sa dau si de 5 ori mai mult fata de cat a costat la taraba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 (editat) Nu-ti promit, dar o sa caut prin revistele mele, ca din 2008 le cam am pe toate. Numai sa nu le fi dus pe la tara, ca am mai facut curatenie in camara. Shepard Editat Decembrie 4, 2010 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Decembrie 4, 2010 Autor Share Postat Decembrie 4, 2010 Nu-ti promit, dar o sa caut prin revistele mele, ca din 2008 le cam am pe toate. Numai sa nu le fi dus pe la tara, ca am mai facut curatenie in camara.Shepard AI PM, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Azi a plecat revista spre tine cu sania mosului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Decembrie 8, 2010 Autor Share Postat Decembrie 8, 2010 Mosu fiind rapid, azi am primit-o! multumesc Shepard! topicul se poate inchide! multumesc motociclism.ro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate