Cante Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Am si eu mare nevoie de un aprilia rs 125 de la cineva de aici din tara......pt ca nu vreau sa ma complic f mult sa aduc un motor din strainatate.......help me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Am si eu mare nevoie de un aprilia rs 125 de la cineva de aici din tara......pt ca nu vreau sa ma complic f mult sa aduc un motor din strainatate.......help me Da un telefon la 0723.54.14.14 sau daca e mai usor, la 0749.535.441. Am un RS 125 si ma gandesc sa il dau. Mai poti incerca mail sau mesaj pe hellicks@yahoo.com - e si ID de messenger. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nk_maniak Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 aduc eu 2 saptamana viitoare daca mai ai putina rabdare probabil pe joi sunt in tara. pentru detalii id meu de mess g_zhaz .sau tel 0788 294 601 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate