Sari la conținut

Hellicks Hellmet

Super Membru
  • Număr conținut

    1.616
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Hellicks Hellmet

  1. Salut! Mai e careva pe aici? Adică posesor de Zx12r
  2. N-am mai dat pe aici de 100 de ani... De cand cu grupurile de fb s-a cam lasat linistea, nu?
  3. Cel mai probabil o să am timp de el numai pe la toamnă. Dar când ăncep, promit să postez. O să fie disponibile o grămadă de piese: furca față completă, cu frâne, far, bord, rezervor, șa etc.
  4. Salut, din decembrie sunt posesor (și) de CX500 Eurosport. Va deveni un fusion-bobber de îndată ce găsesc un pic de timp. Nu prea intru pe forum, dar... ne mai vedem pe aici. Baftă!
  5. Ia, sa mai schimbam subiectul. Da, stiu, lui Adrian nu-i place, ca nu are farul rotund.
  6. E posibil să se fi împotmolit treaba. Să sperăm că nu... http://www.zi-de-zi.ro/proiectul-transilvania-motor-ring-tras-pe-linie-moarta-de-italieni/
  7. Hellicks Hellmet

    BURSA LOCALA

    Suzuki DR650R, cu kickstart, în stare foarte bună, 37000 KM, unic proprietar. Mobra se află în Tg. Mureş. O72354I4I4 Detalii şi poze aici: /index.php?/topic/712528-vand-suzuki-dr650r-1992-1100-eur/&do=findComment&comment=3747075
  8. Fraţi DR-işti, m-am hotărât să vând jucăria. Care aveţi vreun confrate interesat, găsiţi detaliile la semnătură. Mulţumesc!
  9. Hellicks Hellmet

    Bursa locala

    Vand Suzuki DR650R, stare excelenta, 1100 EUR, detalii aici: /index.php?/topic/712528-vand-suzuki-dr650r-1992-1100-eur/
  10. Adriane, deschidem dezmembrare de RSV-uri? Vând carene, far, parbriz, oglinzi, stop, şei Aprilia RSV 1000 http://www.tocmai.ro/carene-far-oglinzi-parbriz-sei-aprilia-rsv-1000-mille-15293703.html
  11. Inca nu stiu pe unde o sa bag toate matzele, dar o parte incap in spatele farului, iar o parte vor merge sub semicarenaje, mai ales cel din stanga.
  12. Din fericire le pot pastra pe cele originale. Ajunge o re-rutare. In schimb cred ca voi muta shocul cu totul de pe ghidon undeva in lateralul motorului. Am reusit sa pun si furtunele de frana si ambreiaj. merge treaba greu, nu prea am timp. Si am pus de proba semicarenajul de Tuono, sa vad cum se potriveste. E OK, ii multumesc lui @Adrian pentru recomandare, el mi i-a directionat pe cei de la scarlattimoto. Si tot de proba, am agatzat si farul la locul lui.
  13. Hai ca ma screm pe seara sa incarc niste poze. Ref la risere, mai bine ti le faci singur, iesi la acelasi pret si macar ai multumirea ca ti le-ai facut tu si sunt UNICAT!
  14. Ah, am uitat sa precizez, am sânii mici. Decât să bag banii în silicoane, mai bine in risere. Nop, e ceva no name.
  15. Este si furtune. Cred ca va fi o seara "furtunoasa" azi...
  16. Vand semighidoane de 53mm, de pe RSV-ul meu. 150 ron.
  17. Riserele sunt gata, totul sus, urmeaza reamplasarea comenzilor. [/url] Cine rade de continutul garajului va fi luat la pewla. Daca e careva interesat de o pereche de semighidoane adevarate, ultra-light, full aluminiu, marca LSL, pentru jambe de 53...
  18. Daca nu e distrus rau si merita dati banii pe reparatie, plasticul se sudeaza, exista ateliere care fac treaba asta binisor. In general sunt cei care repara bare de protectie auto. Teava de 22 in loc de ghidon... cred ca ar merge, mai ales daca inlocuiesti randelinajul acela care se face pe ghidoane in locul unde se prind de jug cu o zona usor striata / pilita. Mai ramane doar aspectul... slefuit / vopsit / cromat...
  19. Va propun sa ne abtinem si sa ne rezumam la ideile constructive care tin de modificarea mobrelor noastre. Hai sa pastram acest loc vesel.
  20. Nu ma mai bag, nu am incercat personal, m-am luat dupa ce am citit pe forumuri. Dar de ce pui o furca de Hornet pe un F3, e vreun "catch"?
  21. Mda, m-am exprimat semi-gresit. Ma refeream la distanta dintre jugul superior si cel inferior. Oricum, e dificila montarea unor telescoape diferite pe Hornet, imi aduc aminte de cand am avut si eu unul. Cel putin la modelele dinainte de 2007. Majoritatea forumurilor internationale evidentiaza acest lucru. Mai jos e un exemplu: http://honda599.com/forums/archive/index.php/t-7232.html In plus, ma deranjeaza atitudinile sarcastice gratuite. Vrei sa transmiti ceva constructiv - te rog. Vrei sa ma iei la maciuci gratuit - gaseste pe altcineva. Sunt pe acest forum pentru a afla lucrurile care ma intereseaza si poate pentru a impartasi cu altii cate ceva util. O zi buna.
  22. E si dificil de adaptat alte furci pe Hornet... din diverse motive, au facut furca originala lunga...
  23. Multam, Adrian! Il stiam, iti dai seama ca am rashketat iutubu in cautarea fighterelor RSV! Mi-am montat riserele, sunt gata, am sa postez poze cand am timp sa le descarc... a, si mi-au raspuns astia de la Scarlatti, desi ma speriasem un pic dupa ce am citit cate una alta pe forumuri despre ei....
×
×
  • Creează nouă...