sebigansca Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Am fost si eu la o plimbarica de vreo 2000 km, in concediu, prin Vama Veche si apoi Maramures Concluzia acestei iesiri : drumurile din nordul tarii sunt proaste rau, numai gropi si denivelari, iar pe drumurile europene se lucreaza intens gpz-ica s-a comportat exemplar, nu am avut nici o pb cu ea Traseul a fost : Bucuresti - Vama Veche Vama Veche - Brasov Brasov - Sighisoara - Targu Mures - Cluj - Targu Lapus - Rohia Rohia - Baia Mare - Sighetul Marmatiei - Viseu de Sus ( mocanita ) Viseu de Sus - Sapanta - Sacel - Moisei- Borsa Borsa - Vatra Dornei - Bistrita - Reghin - Targu Mures - Brasov poze : PS : Imi cer scuze ca nu am scris mai mult , dar scrisesem mai devreme o poveste mai lunga si cand sa-i dau post , mi-a cazut internetu si binenteles ca am pierdut tot ce am scris, si m-am cam enervat Sfat : cand va aventurati in zone necunoscute, cel mai bine e sa intrebati cu e drumul si alte inf pe care le considerati imp, ( eu am intrebat la un moment dat la o benzinarie si pot spune ca am fost inspirat ) Va salut, si asfalt uscat ( ca pe mine m-a plouat destul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Felicitari! Foarte frumos! P.S.: Am propus si eu un sistem de "autosave" (ca la google) pentru ca am pierdut si eu un mesaj lung pe care ma pregateam sa-l postez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate