cerchino Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 in primul rand vreau sa ma iertati daca mai e un topic de genul asta. ce am vazut eu aici nu prea m-a multumit, din delimitar se ajunge la banci ,la cearta si altele... cei care nu au idee sunt rugati sa nu posteze. multumesc!!! asa.... am si eu o problema.... vreau sa delimitez un cygnus x injectie si nu prea stiu. cum e limitat??? electronic??? si daca e electronic si nu numai??? ajutor..... Mesaj completat in primul rand vreau sa ma iertati daca mai e un topic de genul asta. ce am vazut eu aici nu prea m-a multumit, din delimitar se ajunge la banci ,la cearta si altele... cei care nu au idee sunt rugati sa nu posteze. multumesc!!! asa.... am si eu o problema.... vreau sa delimitez un cygnus x injectie si nu prea stiu. cum e limitat??? electronic??? si daca e electronic si nu numai??? ajutor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Hm......delimitare.... 1.CDI...care e limitat in 5 6000RPM....solutie schimbat cu unu delimitat...pana in 11000rpm 2.Are o limitare in variator...trebuie scos variatoru si uitat...are o bucsa care nu permite urcarea curelei mai sus pe variator. 3.mai e o limitare electronica care are 2 fire(deobicei unu rosu si unu verde)...al scoti atata.... 4.daca vrei sa te ajut si sa ti-l fac da-mi un pm si cu cea mai mare placere..... ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate