Sari la conținut

SpEeD_DaEmOn

Membru
  • Număr conținut

    466
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SpEeD_DaEmOn

  1. Hai sa fim seriosi si cinstiti cu noi insine....Cati din voi ati circulat cu mobra fara permis sau cu el suspendat???Eu am mersi si fara permis si cu dovada expirata...Acum sariti si aruncati cu pietre in mine daca va stit cu constiinta curata!! Referitor la felul in care circula cu mobra....Fiecare conduce agregatul cum doreste,este fix problema lui!! Asfalt Uscat!
  2. SpEeD_DaEmOn

    Donez

    eu vreau kitul de lant daca mai este valabil....iti multumesc!!!
  3. adeziv de parbrize....am vazut ca folosesc si cei care se dau pe pista si au capace la motor....du-te in vitan si ia-ti de acolo!!Salut!!
  4. Nu este obligatoriu daca sunt ok,nedeteriorati,crapati.....
  5. cauta sa iti iei de la ALL BALLS!! sunt cele mai bune!! daca vrei pot sa iti aduc eu...da-mi un PM daca vrei!! Salut » Post actualizat in 09 Mar 2015 10:21 Exact!!!
  6. schimba bateria si totul va merge ok.....sti tu ceva legat de motoare care daca le scoti bateria continua sa functioneze,doar cele cu carburator si fara pompa de benzina ori incorporata ori externa!!. motoreta ta este injectie si solicita pompa de benzina destul de mult curent de aceea nu iti merge motorul si moare atunci cand iei bornele de la masina la moto!! schimba bateria si o sa mearga fara probleme! stima!
  7. Ms Cezar......te rog daca poti si sti si daca vrei sa imi zici un pret corect pt ele....o apreciere sa zicem....ms anticipat!!!
  8. Discurile de frana le am de la sabin Dnezeu sa il ierte......m-am uitat pe ele si am vazut ca scrie SHY4 nu se vad semne de uzura deloc .........daca tot iti dai tu cu parerea referitor la costul lor.....cam cat ar valora???avand in vedere ca discurile OEM se dau la 150 200e????
  9. VAND DISCURI FRANA YAMAHA R1 R6.........Discurile sunt aproape noi....nu stiu ce marca sunt.....In orice caz nu sunt chinezarii de 2 lei......pt mai multe detalii lasati un mesaj sau la telefon.....pret 300e sau schimb cu iphone 5 sau finala akrapovic......0761440446...... http://i41.tinypic.com/2vdqr7l.jpg
  10. Un releu de contact si ai rezolvat dilema.....!!
  11. Dinte sarit de la punct din parti....ia matalutza verifica filtrul de benzina(pompa de benzina daca are filtru incorporat)si ai sa vezi ca din alimentarea cu benizna este toata problema.....PARIU!!! SPor la trebi!!!
  12. SpEeD_DaEmOn

    R.I.P SABINRACE

    Nu pot sa cred ca ai plecat prietene.........Nu era timpu tau!!!!...... Dumnezeu sa te aiba in paza ..... RIP
  13. Daca era cioara scuteristu si s-a dus mare branza....O jigodie in minus!!!!
  14. Furtunele stok.... acum are furtune metalice....!!!
  15. Salut!! Ma puteti ajuta cu un disc frana de yamaha r1 in stare buna???Contra cost binenteles!!!
  16. Salut!! Ma puteti ajuta cu un disc frana de yamaha r6 in stare buna???Contra cost binenteles!!!
  17. SpEeD_DaEmOn

    Ajutor&asistenta moto!

    Am nevoie de 2 prinderi pt ghidon de diametrul de 28mm!!! Ceva in genul acesta!!! Pm sau aici!! Multumesc
  18. Vezi ca are un releu de contact.....cand pui contactul trebuie sa auzi un clanc.. identifica locatia releului si vezi acolo ce este!!! daca ai pompa de injectie la mobra vezi ca ai 2 relee de contact,incearca sa le schimbi intre ele si vezi rezultatul!!! Mai mult ca sigur releul de contact este bulit si de aceea nu mai decupleaza!
  19. Accept schimb cu capac stator de suzuki gsxr k1-k3 !!!!
  20. Daca vrei ti le dau pe amandoua la 150lei!! se mai adauga un stop spate si un monopost!!! Restul valabil!!!
  21. Nu sunt din fibra!!! se dau numai la pereche.
×
×
  • Creează nouă...