OVK Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 Imi scuzati absenta,luni m-a lovit o durere in partea dreapta jos a abdomenului si am ramas la spital sa ma opereze de apendicita.Mi l-au luat pe motorino la iernat ai mei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 mi-a venit si mie scuterul:D am dat o tura aseara:P in curand posteaz la "POZE CU SCUTERE NOASTRE" Sa-l stapanesti sanatos si sa faceti multi kilometri frumosi impreuna! Imi scuzati absenta,luni m-a lovit o durere in partea dreapta jos a abdomenului si am ramas la spital sa ma opereze de apendicita.Mi l-au luat pe motorino la iernat ai mei . Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 Multumesc!Eu tot astept poze cu CPI-u ala bai Raul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 TazzY, tu cate forum-uri iti faci? Mie primul mi-a mers, nu mi-a dat nici o eroare php Primul nu mergea deloc bine... Si am vrut un forum numai pentru 2 timpi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Multumesc!Eu tot astept poze cu CPI-u ala bai Raul! pai maine o sa fac adikca sambata 25.11.2006 ca ma duc sa-i bag si ulei nou:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 S-a lasat linistea? Deschideti si voi un subiect ca ma plictisesc urat atatea zile singur in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 pe 23 imi vine un kit cilindru malossi...Ce ziceti de montaj?E greu sau pot sa ma bag si eu sa-l fac chiar daca nu am mai montat vreodata?Am ce sa stric? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 nu te baga singur !!! , mai adu vreo 2 care sa te ajute , numa eu stiu cat m'am chinuit cu al meu ,cu tot cu ajutor nu puteam sa scot cilindrul , de suspensie , a trebuit sa ridic scuterul pe o roata si sa tin asa pana colegul a scos ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 mijto ! cu cat l-ai luat ? de cati cmc ? te risti sa mergi doar cu cilindru mai mare sau schimbi si restu ? ca sti ca iti poti strica ambreiajul, variatoru cureaua.... nu ti-l schimba aia de la service de la pejo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 poi eu am cilindriu crapat acolo unde se uneste cu toba si daca nu ar fi gaura astupata cu silicon ()s-ar auzi ca si fara toba.Acest cilindru vine doar cu tot setul motor.La peugeot costa 7 mil si ceva.Asta malossi m-a costat 170 de euro.E de 70cc.Contine cilindru,piston,segmenti,garnituri etc.Schimb si cureaua plus toba si rolele.La peugeot la service.Unde in craiova .As avea un mecanic,cel care mi l-a si delimitat pt 25 RON,Dar imi place sa mesteresc si ma bag singur cu inca un prieten .Setul e luat din Grecia si pe 23 ajunge aici.O sa cumpar tot in perioada asta si o toba Giannelli de la scuter-centre de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 apropo... care ar fi piesele care mai trebuie schimbate ? - cilindru piston segmenti - carburator toba - ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 variator cu totul... nu te baga singur !!! , mai adu vreo 2 care sa te ajute , numa eu stiu cat m'am chinuit cu al meu ,cu tot cu ajutor nu puteam sa scot cilindrul , de suspensie , a trebuit sa ridic scuterul pe o roata si sa tin asa pana colegul a scos ala Poi tu de ciocan si dalta nu ai auzit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 30, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2006 Ma propun Moderator pe aceasta sectiune .DMW ce naiba nu vezi cate topicuri la care exista raspuns apar?Sterge-le si pune-i sa foloseasca search!Mai fi si rau cateodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Ma propun Moderator pe aceasta sectiune .DMW ce naiba nu vezi cate topicuri la care exista raspuns apar?Sterge-le si pune-i sa foloseasca search!Mai fi si rau cateodata! ba esti varza 1 cand schimbi cilindru etc sa iti umble mecanicu si la pompa de ulei sa`ti dea ulei ptr 70cc nu ptr 50 cc , ptr ca altfel vei gripa motoru. si baaa, cauta in dex CILINDRU= piston , nu bloc motor .... f*tui mama ei de scoala romaneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 cauta in dex CILINDRU= piston chiar ai scris ca "cilindru = piston" totusi... cred ca ai fost foarte grabit si ai gresit... eu stiu ca cilindru este locul in care pistonul tot merge in sus si in jos, ajutat de explozie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 2, 2006 Autor Share Postat Decembrie 2, 2006 (editat) ce sa stie si reverse manca-i-as pleata .Sa-i recomandam sa ia manualu' de fizica de a 10-a sa se convinga odata ce-i ala cilindru. Vreau sa-l trec de pe firma pe numele meu si o sa trebuiasca sa trec RARu' cu el din nou.Se prind aia ca e delimitat sau ca am kit mai mare?Ce sa fac? Editat Decembrie 2, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 la rar se uita doar la serii din cate stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 nu ma mai contrazic cu voi ca m`am plictisit hai sa schimbam subiectu , cu fetele cum stati?? ma la RAR pune`i saiba la transmisie , poate vrea nenea ala sa dea o tura...nu stiu cum e la voi acolo in texas craiova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 Aia la care am fost nu s-au prins ca e delimitat. In schimb nu stiu ce sa scpun de kit-ul ala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 2, 2006 Autor Share Postat Decembrie 2, 2006 o sa-i pun saiba inapoi cred...ma pe kitul ala nu scrie niciunde 70cc si fond doar pistonul e mai mare.Motorul e de 50.Nu cred ca se prind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 nu ma mai contrazic cu voi ca m`am plictisit hai sa schimbam subiectu , cu fetele cum stati?? ma la RAR pune`i saiba la transmisie , poate vrea nenea ala sa dea o tura...nu stiu cum e la voi acolo in texas craiova Si daca face o tura cu el ce? Crezi ca-si da ala seama? Io am fost cu scuterul delimitat la RAR si dupa ce a facut o tura a zis ca merge bine si atat. N-a pomenit nimic de nici un limitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 2, 2006 Autor Share Postat Decembrie 2, 2006 nu mi-e mie de aia de la RAR.Imi e sa nu afle ai mei ca sunt mancat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 la RAR iti verifica lumiile semnalizarile , seriile sa se potriveasca , sa mearga motorul ,cauciucuri. se prinde imediat ca nu prindea doar 45km/h ...crede-ma , nu stiu de unde , dar se prinde cacatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 la RAR iti verifica lumiile semnalizarile , seriile sa se potriveasca , sa mearga motorul ,cauciucuri. se prinde imediat ca nu prindea doar 45km/h ...crede-ma , nu stiu de unde , dar se prinde cacatul Or avea aia de la RAR Timisoara mai multe cunostinte Dinicutu in schimb nu are treaba decat cu seriile si starea de functionare a motorului Daca ai nota de constatare vamala si acte de provenienta nu se baga la verificari amanuntite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 nu mi-e mie de aia de la RAR.Imi e sa nu afle ai mei ca sunt mancat sa nu afle de kit ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate