cr1ss71 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 pentru viteza ce gramaj trebuie sa aiba rolele????sa fie mai grele sau mai usoare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 pentru viteza ce gramaj trebuie sa aiba rolele????sa fie mai grele sau mai usoare?? mai grele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 eu v`as da 24 de ore intre posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 eu v`as da 24 de ore intre posturi dane daca poti 24 ore... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Cu unii useri ... Nu se rezolva nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ce bine ca s-au scos cele 900 de secunde intre posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ce bine ca s-au scos cele 900 de secunde intre posturi acuma ne putem povesti unu la altu intamplarile... de exemplu cum a fost azi la dakar.... a fost super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Si-a revenit forumul! Si ce bine merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 HAi mah nu ma ajuta nimeni cu un font pt sticker??chiar nu are nimeni??ca nu am gasit nimic pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 HAi mah nu ma ajuta nimeni cu un font pt sticker??chiar nu are nimeni??ca nu am gasit nimic pe net te-as ajuta daca as stii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) te-as ajuta daca as stii.... Mai faci ma multe posturi....? in "2 luni de cont" ai 250 de posturi si 70% din ele sunt fara sens... grav... Apropo la postul din citat....chiar trebuia sa spui ca nu stii sa il ajuti ? Nu ca as avea ceva cu tine dar incearca sa postezi cu un scop. Editat Aprilie 22, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Mai faci ma multe posturi....? in "2 luni de cont" ai 250 de posturi si 70% din ele sunt fara sens... grav... Apropo la postul din citat....chiar trebuia sa spui ca nu stii sa il ajuti ? Nu ca as avea ceva cu tine dar incearca sa postezi cu un scop. hai mah lasa-ma... ce te tot bagi? daca nu iti convine ceva dai cu capu de pereti sau aruncate din avion... de aia se numeste discutii intre noi su putem povesti... deci salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 hai mah lasa-ma... ce te tot bagi? daca nu iti convine ceva dai cu capu de pereti sau aruncate din avion... de aia se numeste discutii intre noi su putem povesti... deci salut brick are dreptate...deci nu te tot agita atata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) hai mah lasa-ma... ce te tot bagi? daca nu iti convine ceva dai cu capu de pereti sau aruncate din avion... de aia se numeste discutii intre noi su putem povesti... deci salut Am ales varianta cu avionul. Tocmai mi-am cumparat un bilet la cursa de Munich. Editat Aprilie 22, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Am ales varianta cu avionul.Tocmai mi-am cumparat un bilet la cursa de Munich. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ;) stie careva cum aflu din ce an ii scuteru?am auzit ca ii ceva cifra din seria de pe sasiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Ai un tabel sub sa, cu anul si luna in care a fost fabricat scooter-ul. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Ai un tabel sub sa, cu anul si luna in care a fost fabricat scooter-ul. Bafta mam uitat la tabelul acela si is niste cifre ... nush exact care dintre ele indica anul si luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Pai vezi ca ai mai multe puncte, care, cred ca incep de cand a inceput fabricarea modelului de scooter pe care il ai, si unde se opresc punctele, te uiti acolo la ultimul punct, si in dreapta cred scrie anul (exemplu: 97, 98, etc) si deasupra, cred, luna (1, 2, etc). Sper sa te descurci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Pai vezi ca ai mai multe puncte, care, cred ca incep de cand a inceput fabricarea modelului de scooter pe care il ai, si unde se opresc punctele, te uiti acolo la ultimul punct, si in dreapta cred scrie anul (exemplu: 97, 98, etc) si deasupra, cred, luna (1, 2, etc). Sper sa te descurci! ok...ms de informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ce ulei sa bag in baie? pt piaggio zip 4T..SAE 15W-40 ii bun ? si nishte nume de firme da sa fie semi-sintetic sau full sintetic .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 stie cineva cum as putea sa imi verific daca imi merge bine chilometrajul??? am stat langa 2 scutere (runner) si eu am avut 40, unul dintre ei a avut 45 iar celalalt 50... vreau sa stiu exact daca ma insala chilometrajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 stie cineva cum as putea sa imi verific daca imi merge bine chilometrajul??? am stat langa 2 scutere (runner) si eu am avut 40, unul dintre ei a avut 45 iar celalalt 50... vreau sa stiu exact daca ma insala chilometrajul dute si vorbeste cu aia cu radaru si totodata ii vedea cat iti merge scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Behehehe Bai frate ... la tine ce e acolo? ScooterTuning? Ia zii, cum e? Il tunezi in garaj o saptamana si dupa iesi cu el, te dai la extreme si vrei sa stii daca nu te insala? Si daca te insala ce faci? Ii pui bagaju` in drum? Relax ... E doar un scuter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Behehehe Bai frate ... la tine ce e acolo? ScooterTuning? Ia zii, cum e? Il tunezi in garaj o saptamana si dupa iesi cu el, te dai la extreme si vrei sa stii daca nu te insala? Si daca te insala ce faci? Ii pui bagaju` in drum? Relax ... E doar un scuter! daca tot lam facut "tuning"... vreau sa stiu daca ma insala... inca nu ma duc mai mult de 40 ca mi in rodaj... de aceea m-ar interesa cum as putea sa vad daca merge calumea chilometrajul... sa vad daca mi de folos "tuningul" in scuter.... (la cati bani am dat... si cat mai tre sa bag...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate