Razvy Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 intr-adevar ne-ai ajutat foarte mult...... mai ales la dezgropat topicuri multumim pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 am si eu o intrebare, baietii astia aparuti pe forum in ultimul timp, glumesc sau sunt incredibil de prosti ? eu sper ca glumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Bai, eu am incercat sa ajut, nu stiu daca ai observat....de ce ma bagi in oala cu toti aicea? In fine, nu va mai deranjez, ok. ar fi de vis sa nu ne mai deranjezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 salutare am o curea malossi de kevlar de vanzare e pt scutere in 2 timpi merge la aerox / sr / malaguti etc am dat pe ea 113 ron da o vand cu 100 e nou nouta nu am apucat so mai folosesc k am vandut scuteru cine vrea detali sa dea piem si va arat si poze sa va convingeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 intr-adevar ne-ai ajutat foarte mult...... mai ales la dezgropat topicuri multumim pentru ajutor ne-a ajutat sa facem post-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 /index.php?showtopic=274248 v-a fi ceva liniste pe forum de acuma inainte /index.php?showtopic=274248 v-a fi ceva liniste pe forum de acuma inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 /index.php?showtopic=274248 v-a fi ceva liniste pe forum de acuma inainte /index.php?showtopic=274248 v-a fi ceva liniste pe forum de acuma inainte :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 nu vrea nimeni o curea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 nu vrea nimeni o curea? Dute la scuteristii in tricou D&G si cu sapca Giornio Arnani,parca asta era subforum de caterinca nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Pacat ca la ratat pe unu adminu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Pacat ca la ratat pe unu adminu . N-am zis asta,dar aici deja nu se mai deschide nici un subiect serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) de data asta vb serios in legatura cu acea curea /index.php?...246436&st=0 Editat Octombrie 2, 2008 de tiptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) de data asta vb serios in legatura cu acea curea /index.php?...246436&st=0 Vreau eu cureaua ma..ti-am dat pm Editat Octombrie 3, 2008 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 /index.php?showtopic=274248 v-a fi ceva liniste pe forum de acuma inainte /index.php?showtopic=274248 v-a fi ceva liniste pe forum de acuma inainte dar ce sa intamplat? nu prea am timp sa citesc Topic`ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 dar ce sa intamplat?nu prea am timp sa citesc Topic`ul. cred ca au primit ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 dar ce sa intamplat?nu prea am timp sa citesc Topic`ul. cred ca au primit ban dar ce sa intamplat?nu prea am timp sa citesc Topic`ul. cred ca au primit ban scuze ca am postat de 3 ori...... netu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 am toba sport pe un motor normal de 50 , daca ii pun filtru de aer sport trage mai bine? merita sa il cumpar sau stau linistit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 toba o am deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 cam la ce pret ii o aprindere pentru runner ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ti s-a ars aprinderea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ti s-a ars aprinderea? asa am crezut pana azi dar din fericire a fost filtru de aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 stiti pe undeva un carburator pentru aerox mai ieftin asa,, de la 17,5 in sus.. astept pm, sau reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 stiti pe undeva un carburator pentru aerox mai ieftin asa,, de la 17,5 in sus.. astept pm, sau reply am eu..2 de 17.5,dar nu au suberul,cuiul,arcul si capacul de la cablu ... daca le vrei asa,le dau ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) unde as putea gasi un burete original pentru filtru de aer la runner si la ce pret ? Editat Octombrie 3, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Razvy,daca vrei burete pentru filtrul original,dar Malossi contacteaza-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate