Reverse Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 edit: Sunt in Bucuresti pana joi. Care ar avea chef sa ma plimbe putin cu scooterul intr-o zi? jura`te ! ... unde stai?hai ca poate te scot eu,sper sa ai haine groase la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 JUR!! Drumul Taberei...in blocul de vis-a-vis de Plaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 JUR!! Drumul Taberei...in blocul de vis-a-vis de Plaza. lasa si tu un numar de telefon sau baga id`u MADMVP la mess sa vbim,poate te scot maine la o tura ... am eu a 2a casca ca tu presupun ca n`ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 (editat) Presupui foarte bine. 0744381332 Editat Decembrie 25, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 (editat) si unchiu'tu i-a furat cadou' altuia,nu? Editat Decembrie 26, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 noul cbr125......m am indragostit de el la prima vedere (pe la 8 dimineata azi )....acum imi doresc mai mult carnetul de a1.... un vecin de-a meu si-a cumparat de vreo 2 saptamani CBR deasta dar nu il lasa a lui sa iasa cu el pana la vara, ca a avut accident cu masina... din profil arata demential si cu motorul ala in 4T....DAR cand o vad din fata si din spate parca as bora putin. dar daca ar avea rotile putin mai late ar fi suuper scuterul meu are roti mai groase si este motor in 4T cu 10 KW, 200 km in bord dc? fata, eu zic ca arata bine.... ai vazut si rotile ? ma nu va ti saturat de rs ?......unde citesc rs....rs...rs....offf...la voi cea mai tare motocicleta de 125cc este rs ( )...da honda ce are?derbi ce are? cagiva ? nu au nimic, dar alea is cam scumpe... parca li se platesc numele/renumele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Pai intotdeauna platesti si numele produsului. Cred ca in cazul celor de la Honda pretul numelui este mai rdicat ca la celelalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 care se pricepe la carburatoare ? am aici un DellOrto PHBN 12 GS , vine de pe un Aprilia am pus 2 poze , scuze de calitatea lor , sa trec direct la subiect, sageata : 1 ---- benzina 2----- Ulei 3 ---- ??? ce trebuie sa pun la 3 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Nu bag mana in foc, dar cred ca 3 ramane liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 (editat) sa!!!la mine la scuter park mai e un furtun de la rezervor adik tot ceva de benzin crek ii ca sunt 2 furtune de benzina sau nuj sigur........ sau poate iasa ceva gaze pe 'gaura' aia dak afli sa ne zici si noua ca sunt curios Editat Decembrie 27, 2006 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 despre ce aprilia e vorba? sa zici neaparat ce aprilia ca mi se pare ca nu intra nici ulei pe la 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 care se pricepe la carburatoare ? am aici un DellOrto PHBN 12 GS , vine de pe un Aprilia am pus 2 poze , scuze de calitatea lor , sa trec direct la subiect, sageata : 1 ---- benzina 2----- Ulei 3 ---- ??? ce trebuie sa pun la 3 ?? cat dai sa-ti zic ? pe 3 face vid ca sa deschida robinetul vacuumatic de la rezervor asa-i ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 pai nu stiu Snake, zi-mi tu mie , deci ce furtun pun pe el ? sau las gol ? ps: aprilia area 51 pun si schema de la carburator, mare lucru n;am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 (editat) Pai si eu sunt cu tehnologiile dar nu imi iau de toate cacaturile de care nu am nevoie. Telefon: un V3... tinand cont ca am un iPod pentru muzica, si un aparat foto Kodak de 5 mpx, pot spune ca e suficient. Ce rost ar avea sa-mi iau un telefon cu memorie extensibila prin card daca am iPod-ul pentru muzica? Ca la filme nu ma uit... Tie iti merge cum le merge romanilor cu bani, in general, in ceea ce priveste achizitionarea unui autoturism. Toti isi iau jeep. De ce? Au bani. Desi un toyota yaris ar fi mai practic in Bucuresti, al' cu bani isi cumpara Q7....WTF?? edit: Sunt in Bucuresti pana joi. Care ar avea chef sa ma plimbe putin cu scooterul intr-o zi? nu am Q7 )))) si am si eu tot V3X Motorola si nici nu am luat card la el ....si camera tot de 5 megapixeli 5.5 mai exact de la Nikon, suntem cam la fel Editat Decembrie 28, 2006 de <Urban Rangers>Tibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 nu am Q7 )))) si am si eu tot V3X Motorola si nici nu am luat card la el ....si camera tot de 5 megapixeli 5.5 mai exact de la Nikon, suntem cam la fel Ai zis bine... "cam la fel" EU nu am V3X Am V3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Ai zis bine... "cam la fel" EU nu am V3X Am V3 ee tot V3 e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 terminati cu telefoanele , am un siemens de 5 ani ... pun pariu ca v'ati pus si stickere cu guta pe "biciclete" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 pai nu stiu Snake, zi-mi tu mie , deci ce furtun pun pe el ? sau las gol ? ps: aprilia area 51 pun si schema de la carburator, mare lucru n;am inteles poi pe shtutzul ala care ai pus in poza nr. 3 se pune furtunul care merge la robinetul de la rezervor. dar nu furtunul pe care iese benzina din rezervor. trebuie sa fie 2 furtunase la rezervor (pe unu iese benzina si intra in carburator; si pe celalalt se face vid, pentru a deschide robinetul vacuumatic, adica sa lasa benzina din rezervor sa intre in carburator) sa te uiti cate furtunase ai la rezervor... dak nu ai 2, habar nu am ce trebuie acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 terminati cu telefoanele , am un siemens de 5 ani ... pun pariu ca v'ati pus si stickere cu guta pe "biciclete" ei cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 la MALAGUTI CROSSER .. am si eu o problema.. cum se ia jos roata spate? e o singura piulita, o dau jos.. si apoi ? nu iese.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 ma ce sa imi iau intre 500 si 850e????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 la MALAGUTI CROSSER .. am si eu o problema.. cum se ia jos roata spate? e o singura piulita, o dau jos.. si apoi ? nu iese.. frana... disc sau tambur ? daca este tambur, probabil este uzat ... si sabotii strang in janta. incearca sa desfaci si cablul de la frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2007 la 850 de euro gasesti in valcea sr50-uri inmatriculate din 2002 in sus cacalau.Dai pe bikeshop.ro si uita-te. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Eeei, cum ati petrecut de revelion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Eeei, cum ati petrecut de revelion? eu acasa la un prieten a fost panarama. vad ca nimeni nu a raspuns la aia cu intalnirea de la vara.........oricum va intreb aici. CUM PUTEM FACE???? ca sa fie bine si pentru cei din cluj brasov arad bucuresti roman etc etc etc IDEI VA ROG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate