robychopper Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 auziti care dintre voi a cumparat revista motolife?....sunt curios mia spus nu mai tin minte cine...ca miau pus astea motorul in revista daca puteti careva scanatimi si mie reportajul si trimitetimil.. va rog mult mersi va salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 1, 2004 Autor Share Postat Aprilie 1, 2004 tot el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 1, 2004 Autor Share Postat Aprilie 1, 2004 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 1, 2004 Autor Share Postat Aprilie 1, 2004 astept sa vad ce au scris baietii de la motolife sper sa ma puteti ajuta careva eu sunt in barcelona de accea nu pot cumpara revista va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 Robi, Mai tu esti suparat din vre-un motiv oarecare de nu vrei sa-mi raspunzi sau pur si simplu nu ai vazut topicu' ce l-am facut? In ce nr. a aparut motoru' ca vorbesc cu cei de la Motolife si-ti fac rost de revista Romica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 astept sa vad ce au scris baietii de la motolife sper sa ma puteti ajuta careva eu sunt in barcelona de accea nu pot cumpara revista va multumesc Am trimis si atasat fisierul cu articolul scanat pe adresa de pe Yahoo. Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 2, 2004 Autor Share Postat Aprilie 2, 2004 mersi cornel mult de tot auzi cornel am nevoie de niste acte de simson pe nr noi,vreau sa pun motorul pe numele lui maicamea zimi un pret daca ai tu,si cit ma costa tot cu tot cu transcriere tot si daca ai avea tu un simsopn cu acte in acelasi timp sai fac si verificarea si tot dami nr tau de mobil trimitenil mie in mail sa vb personal sati explic care este faza ok neaparat ok zimi un pret la facut vibrochenul meu de simson rectificat cilindru segmenti piston ,rulmenti, vreau sami hac motorul sa mil aduc aici cit de repede se poate ok te salut si inca o data respecte pt site ceau cornel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 3, 2004 Autor Share Postat Aprilie 3, 2004 numi raspunzi mai cornel ai intrat azi dimineata si nu miai zis nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 numi raspunzi mai cornel ai intrat azi dimineata si nu miai zis nimic Numarul meu de telefon il gasesti la noi pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 6, 2004 Autor Share Postat Aprilie 6, 2004 am incercat sa te sun duminica si nu am reusit imi zicea ceva de genul ca telefonul la care sun este o linie privata dami telefonu lui dana poate cu al ei te pot gasii te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 am incercat sa te sun duminica si nu am reusit imi zicea ceva de genul ca telefonul la care sun este o linie privata dami telefonu lui dana poate cu al ei te pot gasii te salut Eram la sat si nu aveam semnal, incearca pana vineri pe al meu, daca nu al Danei este +40722823606. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 7, 2004 Autor Share Postat Aprilie 7, 2004 ok mai ce fiare mai ai pe la tara??????)) transmite salutari pe la prieteni::: vezi dacal vezi pe luci...mai bine zis cautal pe lucii si zii sati arate cauciucul ce i lam trimis eu de aici o sa mori cind il vezi este un AVON de 230/60/15 a costat 90 de euro plus transportul 25 si normal cauciucul ala in revista costa 270 de euro il gasesti pe la cargo...seara pe luci astept parerea re cauciuc te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Aprilie 9, 2004 Share Postat Aprilie 9, 2004 Ok, o sa trec dupa sarbatori. Am vazut ca vrei acte de Simson si am asteptat sa ma suni sa vorbim. Paste fericit! si mai vorbim dupa Pasti. Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2004 Autor Share Postat Aprilie 9, 2004 Ok, o sa trec dupa sarbatori.Am vazut ca vrei acte de Simson si am asteptat sa ma suni sa vorbim. Paste fericit! si mai vorbim dupa Pasti. Salut ok o sa te sun eu si vb paste fericit salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate