Metallbyker Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 salut . care plecati vineri la snagov din bucuresti ? ora de plecare 6 P.M. de la arcul de triumf . (piatra cracanata ) . eu sigur plec vineri . daca mai sunt doritori , sa imi dea privete message si discutam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 poate am postat topicul la sectiunea gresita ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 poate am postat topicul la sectiunea gresita ... Poate e prea departe si lumea nu vrea sa mearga in grup o distanta atat de mare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Mersul in grup strica la timpul calatoriei. Cel mai bine grup de max 4-5 sau solo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 plecam azi la 6 de la Arcul De Triumf . suntem 2 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate