theos_ Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 dupa cum zice titlul, acum pe seara, o masina nu a acordat prioritate unui prieten cu motocicleta. am aflat tarziu si nu stiu multe detalii doar ca motociclistul este ok la sfarsit de saptamana o iau conservarii razna ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 al lu nicusor ? unde l-a acorsat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 25, 2010 Autor Share Postat Septembrie 25, 2010 al lu nicusor ? unde l-a acorsat ? da, al lui nicusor (nick-ul de aici este digweed). l-a acrosat in zona ciuperca/spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Dupa indelungi chinuri si injuraturi am reusit sa vad si topicul asta. Bai frate, care ai pus pozele, tu ai idee care e treaba cu ele ? Crezi ca toti au calculatoare super-performante ? Ai putin de bun simt si pentru cei cu laptop-uri slabe si cu legatura la internet prin stick mobil si micsoreaza-le si tu la o rezolutie decenta. Si daca tot ti-e lene, foloseste naibii codul pentru forumuri cu thumbnail pe care imageshack.us ti-l da mura in gura. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 25, 2010 Autor Share Postat Septembrie 25, 2010 imi pare rau dar nu mai pot modifica postul, next time i'll know Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate