Sari la conținut

theos_

Super Membru
  • Număr conținut

    2.265
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de theos_

  1. A revenit dupa 7 ani de cand a plecat.
  2. S-o stapanesti sanatos si la cat mai multe plimbari!
  3. Intradevar, putine diferente. Cam 400
  4. Oamenii au devenit prea comozi pentru a mai merge cu motocicleta. Pe aici pe unde sunt eu nici macar la terasa nu mai iasa cu ele (cum faceau odata). Cativa merg la trackdays, cativa la plimbari scurte de weekend...
  5. O sa devina unul simplu, fara reglaj. Priveste filmuletul de mai sus.
  6. 50 lire Are la comentarii mailul sa-i poti plati cu paypal.
  7. Am comandat din UK piesa aceea mica de aluminiu care inlocuieste partea comandata electric/electronic. Nu va fi reglabil dar va fi ok. Sper sa reusesc sa montez amortizorul, vad eu... mai o sarma, mai o saiba...
  8. Am vazut undeva bujii Denso Iridium pe la 70 - 80 lei bucata. Nu ma grabesc cu ele deoarece merge bine motocicleta. Meanwhile:
  9. Danke! Cred ca o sa scot "clapeta" de exup din galerie si cablurile, motorasul il las acolo. Am testat clapeta din airbox si vad ca functioneaza.... s-o scot si pe aia? Si de ce bujiile au pret dublu fata de cele de gsxr?
  10. Asamblata! Cel mai probabil o sa vopsesc jantele negre, asa cum sunt se murdaresc foarte usor (cu toate ca imi place cum arata cu jantele portocalii).
  11. https://www.gpone.com/it/2019/05/10/sbk/rea-torna-cannibale-a-imola-bautista-a-oltre-mezzo-secondo.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=social&fbclid=IwAR0XAzRLkyCS4XkEEZ6RcOz4I2dXXDKfb0e_c1knMP1TIhh47C9DlEWJ_NA prima sesiune de antrenament la wsbk.
  12. Foarte bine! Plimbari placute!
  13. jajajajaja am gresit, 36.000 km avea in bord un k5 de 600 pe care dorisem sa-l cumpar (dar era varza). RR-ul meu are 27.000 de km in bord
  14. Sa inteleg ca are boala r6-lui?! (cuzinetii)
  15. Arata foarte bine 'banana'!!! Plimbari placute sa aveti!
  16. Am cam avut numai tobe scurte puse jos langa bascula. Avand Y-ul acela acolo jos o sa fie mai complicat sa montez una acolo jos, asa ca o voi scurta pe asta, este prea mare! N-o s-o fac micuta rau, doar o s-o injumatatesc.
  17. Mersi! Inca nu am iesit cu ea la plimbare, o sa revin cu un review. Am mai mers cu 954 si mi s-a parut foarte manevrabila, chiar m-a surprins. O sa-i vopsesc codita neagra si o sa-i scurtez toba.
  18. Ma abonez si eu aici. De curand posesor de 954 2003, 36.000 km (daca or fi reali... stiu sigur ca in ultimii 3 ani a cam stat) Musai sa-mi iau amortizor de ghidon... Am luat-o putin cu inima stransa, am tot auzit ca au probleme cu a doua si oala. Motocicleta e ok numai ca, stiti cum e, mi-e frica sa nu apara pe viitor problemele astea.
×
×
  • Creează nouă...