bodoganel Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Ajutati-ma si pe mine cu sfaturi. Sunt incepator evident. Bandit 400, din 1998, consuma cam 8-10 l/100 km. Personal mi se pare cam mult. Il tin in ture pe la 5-7.000 ture. Un sfat? PLEASE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 curata filtrul de aer sau schimba-l si schimba bujiile! daca nu scade consumul regleaza carburile, vezi distributia, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Io am Bandit de 600 si imi ia 6,5 afara si mi se pare muuult. Mi-a luat chiar si 7,5. Dar la 400 8-10% mi se pare Uhm daca ai merge f tare si sustinut la 160+ s-ar apropia de consumul ala, hai un 8-9. Dar 8-10 la mersul care l-ai desris e f mult. Sa-l tii la 6-7 mii e cam mult daca vrei sa mergi la consum. Eu in orash la 4000, cam pe acolo il tin. Dar la un 400 ar mere sa zic un 5000, mai mult nu (vb de mers constant nu de reprize etc). Oricum ce s-a zis inainte e bine: curatat sau schimbat filtru de aer, verificat, eventual schimbat bujiile si sincronizat carburicele. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodoganel Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 Multumesc. Ma gandeam eu ca nu e chiar ok sa merg asa des pe la benzinari. Un sfat referitor la un serivce in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate