Gabitza_Bv Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 salutare, ma gandeam io asa ca tare mi-ar placea o haiducie, si m-am gandit ca tare frumos trebuie sa fie in croatia si muntenegru, pe coasta lu azor.... asa ca am zis ca poate ar mai vrea cineva o plimbarica de vreio 3000 km in aprox 10 zile de relax. io n-as vrea sa plec singur (singur cu africanuta din dotare si cu prietena)... as vrea sa fac tura cat mai eftinache, cu dormit la cort, pe plaja sau cu capu pe roata,mancat prin parcari si alea alea... daca e cineva interesat, io as vrea sa plec la finalul saptamanii sau ceva de genu, nu e nimic batut in cuie dar as vrea cat de repede... asadar pm sau 0766 572 581 numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 e o calatorie de vis! chiar speram sa pot face asa ceva sezonul asta, din pacate mi-este imposibil. poate la anu... distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 salutare,ma gandeam io asa ca tare mi-ar placea o haiducie, si m-am gandit ca tare frumos trebuie sa fie in croatia si muntenegru, pe coasta lu azor.... asa ca am zis ca poate ar mai vrea cineva o plimbarica de vreio 3000 km in aprox 10 zile de relax. io n-as vrea sa plec singur (singur cu africanuta din dotare si cu prietena)... as vrea sa fac tura cat mai eftinache, cu dormit la cort, pe plaja sau cu capu pe roata,mancat prin parcari si alea alea... daca e cineva interesat, io as vrea sa plec la finalul saptamanii sau ceva de genu, nu e nimic batut in cuie dar as vrea cat de repede... asadar pm sau 0766 572 581 numa bine daca pleci cumva sambata, cel putin pana in serbia putem merge impreuna. io am doar 2 zile la dispozitie si duminica ma intorc. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 salutare,ma gandeam io asa ca tare mi-ar placea o haiducie, si m-am gandit ca tare frumos trebuie sa fie in croatia si muntenegru, pe coasta lu azor.... asa ca am zis ca poate ar mai vrea cineva o plimbarica de vreio 3000 km in aprox 10 zile de relax. io n-as vrea sa plec singur (singur cu africanuta din dotare si cu prietena)... as vrea sa fac tura cat mai eftinache, cu dormit la cort, pe plaja sau cu capu pe roata,mancat prin parcari si alea alea... daca e cineva interesat, io as vrea sa plec la finalul saptamanii sau ceva de genu, nu e nimic batut in cuie dar as vrea cat de repede... asadar pm sau 0766 572 581 numa bine am fost eu vara asta in serbia, croatia .. e fantastic traseul .. ti.l recimand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate