Jump to content

extremusski

Membru
 • Posts

  342
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  extremusski@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  BMW

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  BMW, Honda, Yamaha, 990 Adv S, etc..

Recent Profile Visitors

1,569 profile views

extremusski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Motocicleta a primit si revizia de primavara: Ulei, filtre, service furca. Km in crestere in fiecare zi.
 2. de vanzare BMW G 650 GS , model 2011 , achizitie din reprezentanta in 2012 din Bucuresti. Eu sunt al doilea proprierar de la 4500 km. Motorul are acum aproape 80000 km. Folosit doar la drumuri lungi. Stare buna de functionare. Stare estetica normala pt varsta. Sa joasa. ABS, Topcase, protectii maini, kit lant si consumabile schimbate in 2020 septembrie, ITP, cauciucuri pe la 50%, multicolora in acte, ABS, protectii, Topcase, suporti geamnatane. contact: Lucian 0742158044
 3. Primavara! deci cine vrea, cine pofteste, un pret corect, zic eu 2000 euro. acum motorul are 42000 km. daca cineva vrea sa faca touring, pot oferi si doua geamantane Givi, 22L pentru ea. poate fi incaltata. cu TKC80 sau cu Tourance in functie de preferinte. primavara frumoasa.
 4. când ajungeți dați un semn dacă mai este nevoie de ceva de luat cu noi. le am pe toate la garaj. kit pană, leviere, camere, pompă benzină etc. și eu acum plec de acasă.
 5. vin și eu. ce motocicleta este adecvată pentru această tură? ușoară sau o văcuță cu cauciucuri de 90/10? mulțumesc.
 6. salutare. pretul o sa fie 150 ron. multumesc.
 7. Salutare. Pretul este de 100 ron/luna pentru o motocicleta. O zi buna.
 8. Salutare. Pentru cei care nu au un loc acoperit pentru motocicletele lor, punem la dispozitie 23 locuri de cazare din cele 40 disponibile in garajul nostru. Garajul nostru este in zona de nord a Bucurestiuli, in vecinatatea GreenField. Pentru cei care doresc, putem sa asiguram si mentenanta bateriei pe perioada iernii. Deasemenea, in servisul nostru putem pregati motocicleta pentru sezonul urmator pe perioada iernii. Pentru rezervari in avans, oferim discount. Locatie: Moto Hotel- Aleea Teisani 125. Website: https://www.motohotel.ro/ Telefon: 0742158044, 0745064185
 9. Salutare. Dar daca te ajuta, in sectorul 1, langa Greenfield, exista motohotel. Poti accesa pagina de internet si poti suna. Ai aces la priza daca ai nevoie. Tot acolo le tin si eu pe ale mele. http://www.motohotel.ro/ batfa.
 10. Salutare. Dar daca te ajuta, in sectorul 1, langa Greenfield, exista motohotel. Poti accesa pagina de internet si poti suna. Ai aces la priza daca ai nevoie. Tot acolo le tin si eu pe ale mele. http://www.motohotel.ro/ batfa.
 11. Salutare. Dar daca te ajuta, in sectorul 1, langa Greenfield, exista motohotel. Poti accesa pagina de internet si poti suna. Ai aces la priza daca ai nevoie. Tot acolo le tin si eu pe ale mele. http://www.motohotel.ro/ batfa.
×
×
 • Create New...