stoeanp Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 am o singura placuta si e si uzata si nu stiu de la ce motocicleta provine ca sa pot sa-i iau set nou pt etrier. ma puteti ajuta pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Am inteles ca ar exista un "service" unde se pot incarca placutele de frana.Ar fi cam in zona Vitan din ce am auzit, probabil ca sunt mai multe service-uri de genul asta.La pret ~500 de mii / perechea.Cine stie mai multe , o adresa ceva , sa posteze aici ca si eu am nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Am inteles ca ar exista un "service" unde se pot incarca placutele de frana.Ar fi cam in zona Vitan din ce am auzit, probabil ca sunt mai multe service-uri de genul asta.La pret ~500 de mii / perechea.Cine stie mai multe , o adresa ceva , sa posteze aici ca si eu am nevoie. Intre Brancoveanu si Big, pe str. Floarea Soarelui (pe parte cu parcul). Ptr. detalii ii gasesti la 0765 210.507. Pretul era acu' o luna de 25 RON ptr. o placuta => 50 RON toata distractia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 asta e cam singurul model care l-am gasit sa se asemne cu poza aia http://www.elcome.ltd.uk/fmracing/MCFricti...c.asp?id=FDB207 ce fel de etrier este? este pt fata sau pt spate? mai multe detalii? cred ca am gasit...... astea sunt sigur...... sunt de piagio vespa http://www.elcome.ltd.uk/fmracing/MCFricti....asp?id=FDB2100 Am inteles ca ar exista un "service" unde se pot incarca placutele de frana.Ar fi cam in zona Vitan din ce am auzit, probabil ca sunt mai multe service-uri de genul asta.La pret ~500 de mii / perechea.Cine stie mai multe , o adresa ceva , sa posteze aici ca si eu am nevoie. CAGIVA, MITO 125 1991->1992 FDB529 FDB207 1993-> FRP408 FDB207 fata spate codurile sunt pentru marca ferodo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 mersi mult , raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 multumesc mult. etrierul e pt fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate