Sari la conținut

Tineretului 29

Balaurele
 Share

Postări Recomandate

Iar. N-au fost „daune umane” mari, dar scriu ca sa atrag atentia, ca sa invatam macar unii dinre noi. Moto F650 nr. B83ARJ (o fi fost Pegaso, Transalp, n-am retinut) mergea dinspre Sincai catre Vacaresti. Inainte de drumul care urca dreapta spre polivalenta, din parcarea laterala iese cu spatele o blonda cu masina rosie B98ZYX (Passat). Motociclistul nu mai poate evita accidentul (pe banda 1 era si ud pe jos de la pisatoarele primariei - in conditiile in care azi dimineata a plouat, bineinteles) si loveste masina la viteza relativ mica, aprox 40km/h. Concluzie: pasagera cu glezna stanga luxata, moto avariata dar nu mult, Passatul cu bara si capota portbagajului avariate. Motoristul si pasagera aveau echipament, inclusiv genunchere, dar pasagera era incaltata in tenisi.

Sigur, chioara cu masina e de vina. Ceea ce vreau sa spun e ca motociclistul ma depasise cu 3 secunde inainte, dupa ce facuse un mic slalom printre masini, noaptea, pe banda 1, uda. Nu e pustan, ar fi trebuit sa isi inchipuie ca in atari conditii e chestie de timp pana se intampla ceva. Si s-a intamplat. Imi pare rau. Am oprit, am vb cu ei, m-am asigurat ca nu e nimic grav si am plecat. Soferita isi recunostea vina si voia sa duca fata la urgenta. Dar se si plangea ca dauna la masina ei e mult mai mare decat cea de la motor, care doar a fost culcat pe o parte. Asadar, atentie maxima si sa incercam sa prevenim accidentele cu soferi chiori, decat sa stam prin spitale cu dreptatea in mana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Haywood Yablomme

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Adica inalt preasfintia sa soferul erorii apare sa fie gresit in baza de date.

Ceea ce inseamna ca serverul e pe moarte sau se incearca un upgrade de om zgarcit.

OT:

Din experienta proprie stiu ca blondele nu te vad nici ziua,stateam parcat calare pe mobra pe trotuar si o domnisoara voia sa urce pe trotuar si desigur pe mine pentru ca nu ma vedea.

Atentie mare,suntem complet invizibili.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri