Anihilator Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Intamplator il stiu pe om si cu siguranta nu e incepator. Probabil ocolea gropi, si totusi si-a pastrat calmul in situatia aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 (editat) Un tampit, viteza mare nu avea sa zici ca l-a scos larg, cred ca ocolea gropi. Din faze din astea se ajunge la coliziune frontala intre cele motoare, cum e aia cu gsxr1000 prin Ungaria. Mi se pare mie sau in filmuletz nici unul din piloti nu a schitat nici o manevra de evitare?Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=fJ9hKpsulmY io cre' ca ii intrasera bracinarii undeva si concentrat fiind sa-i repuna pe " trasa " normala a uitat sa mai ia viraju' Apropo Anihilator, la fel de calm ramai si cand te blochezi sau cand te sperii. No offense, e doar o gluma Bine ca nu s-a intampulat nimic Editat Octombrie 9, 2010 de soarebv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
du.du Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 (editat) poate a adormit . Editat Octombrie 9, 2010 de du.du Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Motociclistul cu siguranta nu este incepator dar greseala este de incepator. Stiu drumul Constanta-Tulcea cam pe de rost si aia este singura curba in care poti avea probleme,cand mergi de pe sensul Tulcea-Constanta virajul ala incepe larg ,ai impresia ca il poti negocia tare si deodata iti dai seama ca se tot continua si chiar se strange putin,de pe sensul opus nu prea iti dai seama. Omul a gresit,si multi o comit in curba aia chiar si cu masini, e foarte inselator virajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 il cunosc bine pe mototciclistul in cauza, este un tip destul de cumpatat, nu este incepator, iar motocicleta pe care o conduce este destul de naravasa. Oricine face greseli, cati dintre voi nu ati facut greseala asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
issa Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 incepatorii nu fac neaparat greseli in curba.Este una din primele reguli pe care le-am invatat:"nu franezi in curba,te lasi ...".Bine ca nu s-a panicat tipu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 (editat) Asta nu e nimic, sa vezi cum iti intra tirul pe banda sau cum se depaseste in curba cu gipanu ... asta e romania o tara plina de "incepatori" ... dar e FUN Oare daca sa intalnea cu situatia de la inceputul filmuletului ce facea!? restu filmuletului e irelevant... si da, toti gresim, sanatosi sa fim dupa fiecare greseala ! Editat Octombrie 11, 2010 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumVinAsaPlec Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 in scurta noastra plimbare de weckeend ne-am decis sa facem si cateva filmulete ca la sfarsit de sezon.in drumul spre tulcea eram 4..cel care filma era pasager pe un maxiscuter sym iar eu eram in spatele lui la mica distanta..iar in acea curba mam trezit cu bikerul pe sensul meu de mers..la fel a patit si cel cu sym..poate o fi englez si ink nu stie pe ce parte se circula in romania..se vede de la secunda 35 Daca erai baiat destept, cel mult ai fi vorbit despre faza cu pricina la berea de seara cu tovarasii, in schimb tu ai ales sa faci un topic pe forum, trebuia sa ii notezi numarul de inmatriculare ca sa il faci de ras. ................................................................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Daca erai baiat destept, cel mult ai fi vorbit despre faza cu pricina la berea de seara cu tovarasii, in schimb tu ai ales sa faci un topic pe forum, trebuia sa ii notezi numarul de inmatriculare ca sa il faci de ras................................................................. Scuteristii nu bea bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Oare daca sa intalnea cu situatia de la inceputul filmuletului ce facea!? restu filmuletului e irelevant... si da, toti gresim, sanatosi sa fim dupa fiecare greseala ! NU stiu ce facea motociclistul, insa stiu cu siguranta ce a patit un camion care sa intalnit cu un tirist mai smecher ... imagine de asta vara pe undeva prin carasebes, din cauza unui tir care a depasit in curba, camionul acrosat s-a rasturnat si a ajuns cu rotile in sus ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Oare daca sa intalnea cu situatia de la inceputul filmuletului ce facea!? restu filmuletului e irelevant... si da, toti gresim, sanatosi sa fim dupa fiecare greseala ! Salut, Antemiu. Faza similara am patit-o si eu intre Alba Iulia si Teius. Numa ca eu am fost nevoit sa ies pe acostament. Bolovanii de soferi de camion nici macar n-au facut un gest de a se strange, erau labartati pe tot carosabilul. Puteau sa-mi lase si mie f'o 50-60 cm de asfalt... Am franat cat am putut, s-apoi am iesit pe prundisul acostamentului, cu vreo 50-60 la ora.. libera... UFFF. Si acum imi mai tremura chilotzii... Si asta se intampla acu' doi ani. Mersi de filmulet. Nu l-am vazt pana acuùm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate