Sari la conținut

cumVinAsaPlec

Membru
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cumVinAsaPlec

  1. Pannoniachopper, te rog, mai spune-mi despre cei 7 ani de acasa pe care ii aveti "voi" P.S. "Va rog, nu mai veniti cu ungurii. Noi avem cei 7 ani de acasa." - Pannoniachopper. P.P.S. Sper sa nu intelegeti ca am ceva impotriva maghiarilor, nu este cazul.
  2. A trecut Luni, ai murit in cautarea unui material demn de forum sau ai realizat ca esti penibil?
  3. cumVinAsaPlec

    Poze

    Eh uite ca NU TE CONFUND!
  4. cumVinAsaPlec

    Poze

    Hahaha, pe semne ca al tau contact cu ea a ramas doar virtual si acum iti versi frustrarile pe aici. Faptul ca scrii cu tz ssmd. arata faptul ca tu ai iz de rahat iar faptul ca te-ai luat de ea in felul acesta arata ca esti un rahat produs prin digerarea unui alt rahat! P.S. cand spun rahat ma refer la (cuvant urat)!
  5. Tinand cont de atitudinea generala ma mir ca nu sunt mai multe victime, toata lumea acuza soferul! Daca masina mergea pe banda a 2-a si a vrut sa coteasca la stanga oare nu este vina motociclistului pentru ca poate a fost surprins intr-un moment de neatentie si nu a mai avut timp sa se incadreze corespunzator? Pentru a evita victimele trebuie sa incercam pe cat posibil sa descoperim cauzele accidentelor si atunci cand este cazul sa ne recunoastem vina. Ca motociclist NU AI CE CAUTA in stanga unei masini care este pe ultima banda, nu in localitate! Intradevar este mai simplu sa ne legam de sofer pentru ca avea numere de Bulgaria si recunosc ca doar acest motiv este indeajuns pentru a-l ingropa pana la brau si ucide cu pietre insa sfatul meu este sa il iertam, poate si el este om! Sper ca nu ati intels cum ca in opinia mea vina este a motociclistului, spun doar ca este posibil ca si el sa poarte o parte din vina.
  6. pai hai sa-ti explic primul film: - la prima faza(cea cu loganul care face dreapta) sa zicem ca a gresit ala . - la faza cu tico ati facut amandoi acelas lucru doar ca el si-a cerut si scuze, atunci cand tu esti incadrat asa cum erai incadrat nu poti avea pretentia sa fii vazut in oglinda(oricum tu faceai aceeasi manevra ca si cel cu tico numai ca in sens invers si fiind mai in urma). - a treia faza ma face sa-ti spun ca daca iti este frica sa mergi cu motocicleta mai bine o lasi acasa. al doilea film: - acolo ai vazut ca banda aceea era blocata si daca aveai bunavointa te-ai fi incadrat pe dreapta pentru a face loc si celor de pe contrasens(faptul ca nu v-ati ciocnit demonstreaza ca era posibil). al treilea film: - in timp ce tu mergi printre masini(neregulamentar) te opresti in drum sa-l filmezi pe unul care intoarce printr-un loc nepermis si care nu te-a incurcat in niciun fel. al patrulea film: - intradevar ala oprise neregulamentar dar pe tine NU te-a incurcat, sa nu-mi spui ca nu ti-ai dat seama ca este oprit pentru ca avea usa deschisa si se vedea clar ca cineva descarca ceva din masina... a fost greseala lui si rea vointa din partea ta. al cincilea film: - cu asta ce pisici fierte ai mai avut?(daca spui ca nu era inmatriculat astept si filmele cu motociclisti cu numere indoite) al saselea film: - aveati amandoi 2 km la ora, l-ai fi putut lasa fara probleme dar nu ai vrut sa faci astasi omul a asteptat sa treci tu, ce ii poti reprosa acelui om? Crede-ma nu ai facut onoare nimanui prin acel comportament(nu mai spun ca nu ai avut tupeu sa-l injuri decat dupa ce ai plecat). P.S. nu conteaza daca eu sunt clona cuiva sau nu, acest topic este despre Tine!
  7. Am impresia ca in toate filmuletele ne arati acelas "Bizon"!
  8. Sa stii ca nu sunt la fel ca restul, astia se cred mai presus pentru ca au motocicleta... I-am intalnit in trafic, prefer sa ma opreasca "aia" de la ordine publica chiar si atunci cand nu gresesc cu nimic. Chiar prefer sa ma opreasca niste hoti si sa imi fure portofelul decat sa ma opreasca un "motomilitian" pentru ca hotul, cel putin nu pretinde ca vrea sa fie corect. Ai dreptate, ma tem ca in realitate el a furat si a dat vina pe 100 de tigani...
  9. Scuze de offtopic dar mai rar vad asemenea genii! Mai geniule sezi bland ca faci valuri degeaba, mai orasene ia spune-ne tu noua, spre deosebire de taranii care au fost strungari si au devenit taximetristi, tu ai facultatea de taximetrie + master si doctorat? A, daca tu te-ai facut direct taximetrist dupa ce ai terminat x clase esti mai presus de domnul Strungar care a muncit o viata si nevoia la facut sa se reorienteze catre taximetrie. Dupa acei doi ani de taximetrie banuiesc ca te-ai pensionat, pentru ca stim toti cat de repede se consuma materia cenusie cand esti taximetrist si trebuie sa socotesti mereu restul pe care il dai, sau daca nu te-ai pensionat ma astept in orice moment sa aflu ca candidezi la presidentie pt ca orice alta meserie ar fi un pas in jos pentru tine fiind taximetrist cu studii de specialitate!
  10. Te rog, invata sa scrii corect. Tin sa te anunt ca deja ai respirat aer contaminat, din care deja au respirat si tiganii. Banuiesc ca la fel cum nu ai accepta organul respectiv nu accepti nici sa respiri aer in care au scuipat,urinat ssmd. tiganii. Cum rezolvi problema? P.S. Cand ajung acasa voi manca numai fasole cu zeama de varza, doar sa iti contaminez aerul si mai tare.
  11. Faptul ca ai picat la sala de doua ori explica multe. Spune-mi te rog, acel "ceafa lata" cum facea sa ia permisul cu 26 de puncte? Oare nu dadea el spaga? CUI??? Este mai imoral sa dai spaga sau sa primesti? P.S. Daca ai ramane fara benzina pe autostrada si un tigan trecand pe acolo ar scoate din rezervor pentru a iti oferi benzina necesara, ai accepta sau ai spune ca tu nu folosesti benzina tiganeasca?
  12. Nu ii pup in poponeata pe aia care abia asteapta sa imi ia motocicleta, deja mi-am luat-o eu, nu mai au de ce sa mi-o ia ei. Si doar asa ca sa va oftic va anunt ca exista si tigani care au motociclete si datorita costumelor de protectie lumea ii confunda usor cu voi astia din rasa superioara. Asadar, atunci cand eu ma plimb cu motocicleta, voi motociclistii de soi sunteti vazut cu aceiasi ochi ca si mie un tigan care nu merita decat sa moara. Nu pot decat sa ma intristez gandindu-ma ca unii dintre voi isi vor calca multi semeni sperand ca ma vor nimeri pe mine. Daca tot sunteti atat de "smecheri" de ce nu faceti prin ferentari un mars de protest impotriva existentei tiganilor? Parca tiganii erau aia cu blesetmele nu romanii... Sa va fie rusine, mie deja imi este pentru voi.
  13. Da, banuiam ca nu ai nimic inteligent de spus.
  14. Da BO$$, tiganii au emigrat ilegal din india in romania si acum dupa ce au saracit aceasta tara, despre care se stie foarte bine ca este cea mai tare la x chestii, au inceput sa emigreze inspre tarile mai putin civilizate din europa insa ale caror bogatii au ramas intacte datorita faptului ca tiganii nu ajunsesera acolo. Daca nu stii ce spui nu crezi ca ai parea mai destept daca ai "pastra linistea" sau daca tot tii neaparat sa postezi nu ai putea sa o faci folosind doar "emoticoane"? Nu de alta dar in acest fel nu ai mai parea atat de... om.
  15. cati oameni de 2 bani pe forumul asta :|
  16. Sa intelegem ca tipul care a facut accidentul a facut testul tau chiar inainte de accident?
  17. Daca vrei iti dau pm cu adresa si vii la mine la bloc sa ne plimbam in jurul centralei termice.
  18. Hai las-o moarta, in primul rand sa stii ca pentru setarea suspensiilor, 150 euro cum ai sugerat tu este o suma enorma. Intradevar in suspensia fata NU se baga aer dar asta nu inseamna ca acolo nu este aer, avea dreptate cel care a spus ca se face aerisirea in cazul in care se schimba uleiul, la fel avea dreptate si cel care recomanda schimbarea uleiului decat completarea acestuia, asta pentru ca uleiul ar fi bine sa fie pus cel cu vascozitatea corecta. Rau_tavi iti recomand sa folosesti setarile standard din manual(tinand cont de faptul ca ai 70 kg), intre timp cand iti vei da seama ca trebuie ceva modificat vei fi si in masura sa stii ce si cum trebuie modificat. Wawesh la tine recomand schimbarea uleiului, daca in manual scria 5w atunci 5w ar fi trebuit sa iti puna, daca au pus 10w asta inseamna ca suspensiile se vor intari considerabil din acest motiv cred ca ti-au pus mai putin ulei intrucat cu cat coloana de aer ramasa este mai mare cu atat suspensia este mai moale, deci probabil ca au incercat sa compenseze vascozitatea uleiului prin coloana de aer. Nu cred ca sunt atat de buni fizicieni incat sa calculeze diferenta de nivel corespunzator, in locul tau as merge cu motorul la ei sa imi schimbe uleiul cu unul corespunzator, le-ai platit pentru un serviciu si nu vad de ce ai remedia tu eroarea lor. Livanu aerisirea despre care vorbea Stress & LP(omul cu sange albastru) se face pentru a elimina cantitatea de aer ramasa prin furca(altfel umplerea telescopului "la nivel" nu ar avea acuratete).
  19. cumVinAsaPlec

    Poze

    Am tot incercat sa fac fata tentatiei de a raspunde insa.... dupa ce am vazut un pistol automat ak47 dinspre teava mi-a cam venit chefu de glumite. Mai motociclistule, nu ti se pare ca exagerezi putin? Daca stai rau cu tensiunea iti recomand sa nu te mai lasi atat de tare pe curbe insa lasa-i macar pe altii sa isi vada de viata lor,iti pare revoltator sa faca asa ceva.. Asa ceva ce? Cati mafioti au indreptat pistolul incarcat spre tine omule, de cate ori ai fost impuscat si de cate ori ai vazut cum este cineva impuscat de stii asa de bine cum iti piere chefu de glumite? Este un topic in care lumea fetele ar trebuii sa puna fotografii cu ele in orice ipostaze, "you drama queen".
  20. Foarte frumoase animalele tale insa iti recomand sa afisezi fotografii cu amandoua(3) deodata pentru ca ar fi pacat sa afle ca cea rosie are parte de o promovare mai buna si sa isi creeze falsa impresie ca nu ar fi iubite toate la fel.
  21. Vezi ca trebuie pregatita din timp operatiunea(iti trebuiesc cel putin 200 salturi cu parasuta executate in ultimele 18 luni).
  22. Daca erai baiat destept, cel mult ai fi vorbit despre faza cu pricina la berea de seara cu tovarasii, in schimb tu ai ales sa faci un topic pe forum, trebuia sa ii notezi numarul de inmatriculare ca sa il faci de ras. ................................................................
  23. La pagina 3, randul 4(de jos in sus) zice ca era imediat dupa o trecere de pietoni iar la pagina 4 ,penultimul rand scrie ca motociclistul se afla sub restrictia indicatorului "Presemnalizare trecere pietoni" iar aceste lucruri se bat cap in cap. Daca era imediat dupa trecerea de pietoni nu mai avea cum sa fie sub restrictia indicatorului presemnalizare trecere de pietoni.
  24. Salut, banuiesc ca toti avem deosebita placere de a intalni delungul plimbarilor mormane de gunoaie(in mod special enduristii). http://www.letsdoitromania.ro/ incearca sa curete tara de aceste mormane de gunoi si voi ii puteti ajuta sa o faca. Daca am inteles bine este de-ajuns sa fotografiem aceste mormane de gunoi si sa le trimitem, impreuna cu datele despre locatia lor, celor de la http://www.letsdoitromania.ro/ . Asta daca vreti sa va implicati doar in faza de colectare a datelor. .................. mai multe cititi pe site.
  25. Preacuviosule, in majoritatea celor spuse de tie ai grait adevarul dar sunt curios care este motivul ce te-a determinat sa ii acorzi atata atentie lui BlackDIrt? Cumva a interactionat cu consoarta ta?(nu ma refer la motocicleta)
×
×
  • Creează nouă...