amirc Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 (editat) Acum 2 minute in timp ce cautam de zor niste poze cu scutere(runner bineinteles ) dau peste un site fenomenal (cel putin asa mi s-a parut mie) in care tipul e pasionat pana la culme de Gilera Runner. Bineinteles ca e in engleza(cea ce nu e o problema) si contine informatii pe care eu cel putin le consider foarte folositoare tinand cont ca sunt la inceput de drum cu al meu Runner. Va doresc navigare placuta pe acel site si va astept cu pareri si impresii. Gilera Runner ps: are si un mic tutorial prin care practic iti da mura in gura cum sa iti delimitezi scuterul (asta pt amatori ) Editat August 29, 2006 de amirc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 marfa site-ul gasit de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 interesant site,mai ales partea cu delimitatul....majoritatea scuterelor sunt limitate in felul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate