murano Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 se potriveste releul de incarcare de la un ZX-9R din anul 1999-pe unu din anul 1997?Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 De pe orice motor pe orice motor(japonez)daca are mufa la fel sau daca stii sa pui firele pe mufa ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Nu, nu se potrivesc, sunt pe principii diferite, unul e cu magnet permanent, altul cu rotor bobinat. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 I-mi pare rau sa te contrazic dar modelul cu alternator nu are releu de incarcare separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 deci sa inteleg ca merge treaba:)..eu i'am dat poze la tipu care doreste sa il ia,si o zis ca la fire se potriveste.deci na.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 I-mi pare rau sa te contrazic dar modelul cu alternator nu are releu de incarcare separat. Asta stiu si eu ca doar am acest tip pe motorul meu, in general la tipul de incarcare cu alternator cu rotor bobinat modulul de rectificare cat si cel de stabilizare sunt integrate. Pe www.bikebandit.com ZX-9 '97 este dat cu incarcare cu alternator cu rotor bobinat, pe cand ZX-9 '99 cu alternator cu magnet permanent. Nu stiu, poate ca modelele europene (sau de unde o fi motorul in cauza) difera de cele americane si ambele generatii '97-'99 sunt compatibile... http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycl...00b4-us/o/m4239 http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycl...00c2-us/o/m4243 Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate