minidv Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 maine (sau azi) plec la munte vreau sa merg pe la babele omu ,costila si ce o mai fi si sa stau pana sambata duminica pe munte daca mai exista doritori care vor sa mearga cu mine ii astept ...eu am un motor de 600 enduro cu cauciucuri de strada deci nu o sa ma pot avanta pe unde nu tin cauciucurile ...daca vrea cineva sa mearga il astept cu un bip la nr de tel 0723.624.524 .... daca e sa iau pasager pot sa iau numai o fata pana in 60 de Kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chardonnay Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 as fi mers cu mare placere, mai ales ca bazai disperata dupa oameni pt munte si nu neaparat cu motor.da muncile de zi cu zi sint prioritare, p.ma-sii de treaba, asa tb sa zic pas. poate altadata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 asta e ..... NEXT PLEASE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 care va sa zica te-ai mai gandit, nu mai vinzi moto? eu plec maine aproape de munte, dar cu treburi si pe 4 roti. distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 ba da o vand dar pana o vand imi fac damblaua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate