stefan.hipp Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 salutare tuturor.in curand imi voi lua un motocross.Spuneti-mi ce marca e buna.Derbi,gilera...etc sa fie de 50 ccm Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 salutare tuturor.in curand imi voi lua un motocross.Spuneti-mi ce marca e buna.Derbi,gilera...etc sa fie de 50 ccmMultumesc Din curiozitate: la 13 ani cam ce ai vrea sa semnalizezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan.hipp Postat Octombrie 19, 2010 Autor Share Postat Octombrie 19, 2010 Din curiozitate: la 13 ani cam ce ai vrea sa semnalizezi? si care e problema daca am 13 ani?stiu canu am voie prin oras...dar stau mai mult prin paduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Nu tre sa vada si iepurele/caprioara incotro o cotesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate