impaiatu Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 DAK STIE CINEVA ,CEVA..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 nu cred ca era nevoie sa faci un topic nou, cand era MARE pus topic VALAH MOTOR PARTY 2006 chiar in primele topicuri. Si mai scria si Targoviste in subtitlu. /index.php?showtopic=58393 Open your eyes, man, ca d-aia ti i-a dat Dumnezeu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 e greu cand e ushor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impaiatu Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 I'm blind man!Scrieti in Braille , va rog! nu cred ca era nevoie sa faci un topic nou, cand era MARE pus topic VALAH MOTOR PARTY 2006 chiar in primele topicuri. Si mai scria si Targoviste in subtitlu. /index.php?showtopic=58393 Open your eyes, man, ca d-aia ti i-a dat Dumnezeu... nu trage in pianist!am vazut in ultima clipa topicu!da' mersi oricum d raspuns!poate bem si o bere la targoviste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 la bere ma bag si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate