cip789 Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Salut, Mi-am achizitionat de curand un dragstar classic XVS 650 pe care vreau sa il impodobesc cu un crushbar. Ma intereseaza atat variantele '' home made'' cat si cele facute de diferiti producatori. Astept ofertele cu interes. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 (editat) Bine-ai venit ! Trebuia sa postezi pe topicul "Yamaha Dragstar!",nu sa faci un topic special.Probabil ca va mutat unde trebuie,anuntul tau.Optiuni ai avea asa,din puctul meu de vedere: 1.: Iti iei de la reprezentantza Louis 2: Poti sa ti-l iei de pe vreun ebay (i-am adus asa ceva,lui @Star Girl,de ex.Tot pt. Dragstar de 650).Exista mai multe modele din care sa-ti alegi 3: Ti-l faci "custom made",ca sa zicem asa.Cum vrea muschiu' tau,din ce vrei,ce model,ce dimensiune,ce prinderi,etc... Are un amic de-a meu,pe Dragstar 1100,un crash-bar facut asa.Arata incredibil de bine.Inox lustruit de zici ca-i cromat. Si cu prinderi zdravene,sa nu se-ndoaie asa usor,daca-i tragi un sut... Personal,as alege varianta a 3-a ... Editat Octombrie 31, 2010 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate