sacal Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 zilele frumoase precum cea de azi sunt pe sfarsit. asa ca o sa dau o tura pe la amkart. dupa pranz. pe la 2. se mai baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 haidi bre ca ii cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 ce este amkart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 ar fi greu sa iti explic... deci care vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Eu am fost vineri si am aflat ca e etapa azi. Daca e poate ne vedem pe acolo, sa vad ce treaba mai am pe acasa si poate vin si eu Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 atunci nu merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 daca e etapa inseamna ca nu ne lasa sa ne dam... naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 cred ca vin si eu, mirciulik si cobrart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Am sunat eu si au zis ca dupa ora 16:00 este deschis (nu poate spune concret!!! Cica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 pai hai sa ne vedem acolo la 5 ca sa fim siguri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 pai hai sa ne vedem acolo la 5 ca sa fim siguri. Eu unul nu promit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 eu sigur o sa fiu acolo. ca asa vreme mai rar. plus ca vreau sa pun odata si slide-ul drept jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Am avut si eu aceasi "problema" dar in timp am putut sa pun si dreptul jos oricum eu iau mai bine curbele pe stanga decat pe dreapta...hai ca poate ne vedem acolo ca nu am ce face in Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 ma bucur ca nu sunt singurul care are problema cu inclinatul pe dreapta. ma gandeam ca am un picior mai scurt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Mai mult de atat nu puteam sa ma las pe dreapta M-am chinuit putin si am reusit sa ajung si cu dreptul jos Edit: Eu plec la 15:00 din Ploiesti si Carbone vine la 16:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 am fost, ne-am dat. a fost misto. in schimb incep sa ma satur din ce in ce mai mult, chiar sa ma scarbesc, de atitudinea: sa termine karturile dupa aia intrati si voi. atata lacomie provoaca sila. pacat ca e singurul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 cand mai mergeti vreau sa vin si eu cu voi! dati un semn...sacal..noi ne stim...sunt tipul cu gsx-ul de la Academie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Amkart = circuit moto, karting, scutere, fitze, muulte fitze, extraordinar de multe fitzzzzze.....bleah ce scarba-mi este Daca nu i-ati explicat voi omului ce este "amkart" sper ca nu v-ati suparat sa ii explic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate