emzy Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Un video facut simbata - cu prietenii pe dealuri ! Ia da ci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Bravo! Superbe culori ! Mă duc să-mi încălzesc motoru' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 fff frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 foarte frumos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2010 Avem noroc cu vremea asta ...14-18 grade. Ce poti sa-ti doresti mai mult ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Cred că merită să mai pui aici niÂşte poze d-ale tale ! Aia de sus, mi-am pus-o la avatar, la "mess"... asta dacă nu-i cu supărare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Cu ce aparat filmezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2010 Cu ce aparat filmezi? Un Toshiba S10 . E SUPER pt asa ceva pt ca e fffff mic si usor. Am pe stoc la 400lei tva inclus. Include geanta trepied cablu hdmi agatatoare mana cablu de legat la PC. Filmeaza FULL HD! Mesaj completat Uite mai pun poze, nu sunt facute acum dar in aceasi perioada, aceasi locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) Un video facut simbata - cu prietenii pe dealuri ! Ia da ci ! Faine locuri , superbe culori , filmat ca la carte , regizat fain , geniala scula de filmat Editat Noiembrie 12, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Noiembrie 13, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2010 (editat) Faine locuri , superbe culori , filmat ca la carte , regizat fain , geniala scula de filmat merci merci ...nu e chiar asa faina ca nu prea mai am timp sa stau sa filmez. E prima filmare anul asta mai mult ne dam ...ca de stat ne-am tat saturat. Uite mai unul fain http://www.vimeo.com/8933389 Muntele MIC ! Aratai si la Ati ....unele peisaje le va recunoaste! Editat Noiembrie 13, 2010 de emzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate