ENDUROSTORE Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) ECHIPA ENDUROSTORE : SEF : RADUCU CAPITANI : BRANDAUR , SASA, SEBA CASTRAVETI : MASIVU , MR.M .... si cateva filmuletze : Editat Noiembrie 15, 2010 de ENDUROSTORE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) Din nou: frumosi munti! Buceaga se va preda in curand. E inconjurata. Unii pe SE, altii pe NV. Pe cand o iesire in Taul Negru - Gemenele? Editat Noiembrie 16, 2010 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Bah da nu va mai saturati o data. Ati distrus toate potecile turistice, ati calcat toti muntii, ati poluat tot aerul curat de la inaltimi, ati marit gaura din str de ozon de deasupra romaniei, ... ati distrus tara asta si economia si bunastarea .... 'rati ai dracu' de comunisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2010 Bah da nu va mai saturati o data. Ati distrus toate potecile turistice, ati calcat toti muntii, ati poluat tot aerul curat de la inaltimi, ati marit gaura din str de ozon de deasupra romaniei, ... ati distrus tara asta si economia si bunastarea .... 'rati ai dracu' de comunisti. stiiiiiiiu cum e..... sa nu te dai de mult.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gryngo Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 ok traseu,trupa okay,dar mi-ati incalcat teritoriul ,ati nimerit poteca catre Fundatica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2010 hoo, hooo gringoo !!! scuze, ca am trecut pe la tine prin curte.... sper sa ne vedem altadata.... nu stiu de ce poteca vorbesti....ca leaderul nostru e varza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 da ma am coborat din creasta pe poteca aia cu bancutza....... care a cam disparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gryngo Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 da ma am coborat din creasta pe poteca aia cu bancutza....... care a cam disparut cred ca nu au avut vreunii lemne si au pus pe foc bancutza aia,de aceea a a cam disparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REA Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 cred ca nu au avut vreunii lemne si au pus pe foc bancutza aia,de aceea a a cam disparut Eu totusi tind sa cred ca bancuta s-a daramat din cauza greutatii zapezii... cel putin asa parea acum vreo 3 luni... Vali,scuze ca fac off pe topicul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2010 Eu totusi tind sa cred ca bancuta s-a daramat din cauza greutatii zapezii... cel putin asa parea acum vreo 3 luni... Vali,scuze ca fac off pe topicul tau. tu ai voie, dragutza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 lasa ca ma fac eu mare si va duc prin neste locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gryngo Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Eu totusi tind sa cred ca bancuta s-a daramat din cauza greutatii zapezii... cel putin asa parea acum vreo 3 luni... Vali,scuze ca fac off pe topicul tau. bancutza aia nu se darama de greutatea zapezii,ca era din lemn masiv,au luat unii lemne de la ea si au pus pe foc si de aia cam disparuse,dar nu e aia o treaba,ca e padurea aproape si la cat lemn e ,va fac eu niste bancutze noi la primavara sa avem acolo un loc de popas sau de intalnire> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate